Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 27th, 2024

Verstappen opgelucht: "De auto is niet snel genoeg"

zondag, 27 oktober, 2024

Max Verstappen sloot de kwalificatie in Mexico af met de tweede tijd. De Nederlander was daar opvallend blij mee, want hij kende tot nu toe geen goed weekend in Mexico-Stad. Hij is opgelucht, maar hij ziet nog wel genoeg verbeterpunten voor zijn team Red Bull.

Sainz kan geluk niet op na pole: "Het waren twee geweldige ronden"

zondag, 27 oktober, 2024

Carlos Sainz heeft zijn zesde pole position uit zijn Formule 1-carrière behaald. De Madrileen reed twee fenomenale rondes in Q3 die beiden voldoende waren voor P1. Hij kan niet geloven dat hij op dit circuit twee nagenoeg perfecte ronden heeft weten te produceren, wat hem ook nog eens op pole heeft gezet. 

Norris opvallend trots op derde tijd: "Gevoel dat ik snel limiet bereikte"

zondag, 27 oktober, 2024

Lando Norris kende een lastige kwalificatie in Mexico. De Britse titeluitdager kon niet echt meevechten om de pole position, en hij moest genoegen nemen met de derde plaats. Norris was niet teleurgesteld, hij was zelfs blij met zijn derde tijd in deze kwalificatie.

Verstappen presteert onder druk: "Had dit niet verwacht!"

zondag, 27 oktober, 2024

Max Verstappen kende een goede kwalificatie in Mexico. De Nederlander herstelde zich na een rampzalige vrijdag en hij noteerde de tweede tijd. Verstappen was hier zeer tevreden mee, want hij gaf eerlijk toe dat hij dit niet echt zag aankomen na zijn tegenvallende vrijdag.

Uitslag kwalificatie Mexico: Pijlsnelle Sainz grijpt pole, Verstappen komt net te kort

zondag, 27 oktober, 2024

De startopstelling voor de Mexicaanse Grand Prix is bekend. Op het circuit in Mexico-Stad werd de pole position gepakt door Carlos Sainz. Hij deelt de eerste startrij met Max Verstappen, die de tweede tijd noteerde. De top drie werd in deze kwalificatie compleet gemaakt door Lando Norris.