Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 24th, 2024

Stella steunt Norris: "Zelfs Schumacher was niet zelfverzekerd"

donderdag, 24 oktober, 2024

Bij het team van McLaren blijven ze hun coureurs steunen. Men is nog steeds niet blij met de recente opmerkingen van Helmut Marko over Lando Norris. McLaren-teambaas Andrea Stella stelt dat zelfs Michael Schumacher soms niet zo zelfverzekerd was als men dacht.

Perez begint thuisweekend in Mexico in perszaal

donderdag, 24 oktober, 2024

Vandaag gaat het tweede raceweekend van de triple header van start. In Mexico-Stad wordt het Mexicaanse raceweekend op het Autodromo Hermanos Rodriguez afgetrapt met de traditionele mediadag. Thuisrijder Sergio Perez mag zich direct melden bij de persconferentie van de FIA.

Perez wil Mexico laten glimlachen: "Ga ik alles aan doen"

donderdag, 24 oktober, 2024

Sergio Perez rijdt dit weekend zijn thuisrace. Op het Autodromo Hermanos Rodriguez zullen de fans de Red Bull-coureur dit weekend hartstochtelijk gaan toejuichen. Perez heeft er heel erg veel zin in, en hij wil zijn landgenoten op zondag een glimlach gaan bezorgen.

McLaren weigert kopman aan te wijzen: "Dan verknallen we de balans"

donderdag, 24 oktober, 2024

Met nog vijf races te gaan maakt het team van McLaren nog kans op beide wereldtitels. Bij het team willen ze al het hele jaar geen echte nummer 1-coureur aanwijzen. Dit is opvallend, maar volgens teambaas Andrea Stella is de keuze hiervoor zeer logisch.

Mercedes racet met twee verschillende specificaties in Mexico

donderdag, 24 oktober, 2024

Het team van Mercedes zal zich dit weekend in Mexico-Stad willen revancheren voor het rampweekend in Austin, maar dat zal het wel moeten doen met twee verschillende specificaties. De renstal kampt door de harde crash van George Russell in Q3 namelijk nog altijd met een tekort aan update-onderdelen. 

Waarom je in de Peugeot e-5008 niet onderuitgezakt politici kunt uitschelden

donderdag, 24 oktober, 2024

Tussen de Peugeot E-5008 en de eerder gepresenteerde E-3008 bestaan veel overeenkomsten, maar vooral ook opvallende verschillen. En die blijven niet beperkt tot twee extra zitplaatsen.