Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 23rd, 2024

Wolff hekelt ‘vreemde’ en ‘bizarre’ straf van Russell

woensdag, 23 oktober, 2024

Afgelopen weekend in Austin waren veel teams ontevreden met de stewards. Er werden meerdere straffen uitgedeeld die voor controverse zorgden. Mercedes-teambaas Toto Wolff omschrijft de tijdstraf die zijn coureur George Russell ontving vreemd en bizar.

Perez wilde bij Red Bull blijven: "Twee kansen om van team te wisselen"

woensdag, 23 oktober, 2024

Sergio Perez verlengde eerder dit jaar zijn contract bij Red Bull Racing. Zijn positie staat nog altijd onder druk, maar Perez wil deze uitdaging graag aangaan. De Mexicaan stelt dat hij twee aanbiedingen van andere teams heeft afgeslagen, omdat hij de laatste fase van zijn loopbaan aan de top wil doorbrengen.

Ocon zegt sorry tegen Colapinto na afpakken snelste ronde

woensdag, 23 oktober, 2024

Esteban Ocon kende afgelopen weekend een tegenvallende race in Austin. De Fransman reed wel de snelste ronde, en daarmee pakte hij deze voetnoot af van Franco Colapinto. Ocon baalde van zijn race, en hij bood zijn excuus aan aan de Argentijnse Williams-coureur. In tegenstelling tot Ocon reed Colapinto wel een sterke race in Austin. Op [...]

Piastri wijst naar Norris-straf: "Regels zijn niet erg duidelijk"

woensdag, 23 oktober, 2024

In Austin ging het afgelopen weekend veelvuldig over de tijdstraf voor Lando Norris. De Brit kreeg een straf na zijn moment met Max Verstappen. Oscar Piastri plaatst zijn vraagtekens bij deze beslissing en hij hint op vragen die zullen worden gesteld aan de FIA.

Horner zet Red Bull-deuren open voor Ricciardo

woensdag, 23 oktober, 2024

Daniel Ricciardo werd vorige maand aan de kant geschoven door Red Bull. Bij VCARB werd hij vervangen door Liam Lawson, maar de Red Bull-familie is hem nog lang niet vergeten. Christian Horner biedt Ricciardo nu weer een baan aan voor de toekomst.

Perez verklaart achterstand op Verstappen: "Hadden niet hetzelfde pakket"

woensdag, 23 oktober, 2024

Sergio Perez reed afgelopen weekend in Austin geen sterke Grand Prix. De Mexicaanse Red Bull-coureur wist niet ver naar voren te komen, en zijn achterstand op zijn teamgenoot Max Verstappen was groot. Perez stelt dat hij niet beschikte over hetzelfde pakket als Verstappen.