Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 19th, 2024

Brown ziet kansen: "Max lijkt voor morgen binnen handbereik te zijn"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Het team van McLaren kende een lastige sprintrace in Austin. Lando Norris kon de snelheid van Ferrari en Max Verstappen niet matchen en kwam zodoende niet verder dan een derde plaats, terwijl Oscar Piastri geen punten wist te scoren. Zak Brown is dan ook duidelijk: "We hebben nog wat werk te doen."

Russell snapt niks van enorme bandendegradatie: "Het was heel raar"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Voor George Russell was het een sprintrace om snel te vergeten. De Brit ving de race nog als tweede aan, maar was na zeven ronden al door zijn banden heen, waardoor hij niet verder kwam dan P5. Hij kan de vinger na de race niet op zere plek leggen.

Verstappen bezorgt Horner glimlach: "Boost voor het hele team"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing is goed begonnen aan de zaterdag in Austin. Max Verstappen greep de zege in de sprintrace, en dat zorgde voor een goed gevoel bij het team. Volgens Red Bull-teambaas Christian Horner is dit dan ook een enorme boost voor het hele team.

Verstappen geeft weer antwoord: "Ben gewoon een goed persoon!"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Max Verstappen kent tot nu toe een goed weekend in Austin. Op de vrijdag greep hij de pole position voor de sprintrace en vandaag schreef hij die sprintrace op zijn naam. Verstappen was goed gemutst en hij gaf na afloop zelfs weer uitgebreide antwoorden op de persconferentie.

Marko blij met Verstappen: "Hij had alles onder controle"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Max Verstappen bezorgde Red Bull voor het eerst sinds maanden weer een zege. In de sprintrace kwam hij als eerste over de streep, en die overwinning kwam op geen enkel moment echt in gevaar. Bij Red Bull was men tevreden, Helmut Marko concludeerde dat Verstappen alles onder controle had.

Leclerc baalt van gevecht met Sainz: "Maakt het lastig"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz hadden een hard gevecht tijdens de eerste ronden van de sprintrace, wat het team uiteindelijk een dubbel podium kostte. De Spanjaard werd nog wel tweede, maar de Monegask liep het podium nipt mis. Na de sprintrace was Leclerc dan ook niet te spreken over de situatie. 

Verstappen voelt zich goed: "Kon wat meer aanvallen"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Max Verstappen wist vandaag de sprintrace in Austin met speels gemak te winnen. De Nederlander reed makkelijk weg bij zijn concurrenten, en hij won voor het eerst sinds maanden. Opgelucht trok hij na afloop de conclusie dat de auto beter aanvoelde dan in de voorgaande races.

Norris ontloopt straf na stevige verdedigende acties

zaterdag, 19 oktober, 2024

Lando Norris moest zich na afloop van de sprintrace in Austin melden bij de stewards. Hij werd op het matje geroepen voor zijn duel met Charles Leclerc in de laatste ronde. De stewards zagen geen illegale acties en ze besloten Norris dan ook geen straf te geven.

Sainz blij met vermakelijke sprint: "Het waren leuke duels"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Carlos Sainz was één van de smaakmakers van de sprintrace in Austin. De Spanjaard ging met veel coureurs het duel aan, en dat leverde hem de tweede plaats op. Sainz was na afloop van de sprintrace een tevreden man, hij had genoten van zijn harde duels.

Norris realistisch na P3: "Hebben niet de snelheid van Ferrari en Max"

zaterdag, 19 oktober, 2024

Lando Norris is de sprintrace in Austin als derde gefinisht. De McLaren-rijder reed lang op de tweede plaats, maar zag na een remfout Carlos Sainz aan zich voorbijgaan in de laatste raceronde. De Brit, die titelrivaal Verstappen twee punten zag uitlopen, is tevreden met zijn derde plaats, want er zat gewoon niet meer in volgens hem.