Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 16th, 2024

Button ziet extreem scenario: "Toont aan hoe goed Max het doet"

woensdag, 16 oktober, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. Hij moet de schade beperken, ook omdat zijn team Red Bull Racing niet in vorm is. Jenson Button is onder in indruk van de prestaties van Verstappen.

Domenicali blij met Hamilton-transfer, maar waarschuwt Ferrari

woensdag, 16 oktober, 2024

Lewis Hamilton mag zich over een paar maanden officieel Ferrari-coureur noemen. De Brit gaat Mercedes verlaten en gaat bij Ferrari op jacht naar zijn achtste titel. Volgens Formule 1-CEO Stefano Domenicali is dit een mooie kans, maar hij deelt ook een waarschuwing uit aan Ferrari.

Piastri wil uitstekende reeks voortzetten in Austin

woensdag, 16 oktober, 2024

McLaren-coureur Oscar Piastri is aan een uitstekende reeks bezig. De 23-jarige rijder uit Melbourne eindigde de laatste acht races constant in de top vier, en hoopt zijn momentum te kunnen behouden in Austin.

Bottas kritisch op Sauber: "Niet gelukt om grote upgrades te brengen"

woensdag, 16 oktober, 2024

Kick Sauber kent een dramatisch jaar in de Formule 1. Het Zwitserse team rijdt al het hele jaar troosteloos achteraan en heeft nog geen punt gescoord in 2024. Valtteri Bottas weet wel waar dat aan ligt. Hij wijst naar het instabiele management en het gebrek aan 'grote' updates. 

Lawson opgelucht: "Vooral blij dat ik weer mag racen"

woensdag, 16 oktober, 2024

Liam Lawson mag aankomend weekend aan de bak. In Austin gaat hij zijn eerste race van het jaar rijden, en daar heeft de VCARB-invaller veel zin in. Lawson heeft er vooral zin in om weer plaats te nemen achter het stuur en om samen te werken met het team.

Rinus VeeKay opgetogen na test: "Heb misschien een kans gecreëerd"

woensdag, 16 oktober, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout maakte vorige week vrijdag veel indruk tijdens de open IndyCar-test op de Indianapolis Motor Speedway. Hij mocht instappen voor Dale Coyne Racing en eindigde na een zeer productieve dag op P3. Ondanks deze goede prestatie heeft de Nederlander nog altijd geen zitje voor volgend jaar, maar hij heeft wel het gevoel dat hij zijn [...]

Colapinto duidelijk over F1-toekomst: "Wil graag bij Williams blijven"

woensdag, 16 oktober, 2024

Franco Colapinto heeft sinds zijn Formule 1-debuut in Monza veel indruk gemaakt, maar hij heeft nog zitje bemachtigd voor 2025. De enige mogelijkheid voor de Argentijn lijkt bij het team van Sauber te zijn, maar hij wil graag trouw blijven aan Williams. 

Perez goed gemutst: "Kijken ernaar uit sterker terug te komen"

woensdag, 16 oktober, 2024

Sergio Perez moet gaan presteren in de komende races. De Mexicaan worstelt met zijn vorm, maar in Austin wil hij weer gaan schitteren. Perez heeft er zin in om weer aan de slag te gaan, en hij stelt dat teamwork een belangrijke rol gaat spelen tijdens het raceweekend in de staat Texas.

Norris vol vertrouwen naar Texas: "Ben er klaar voor"

woensdag, 16 oktober, 2024

Het Formule 1-circus keert na een 'herfststop' van vier weken aankomend weekend weer terug met de Grand Prix van Amerika. Het zal voor Lando Norris het begin moeten zijn van een eindsprint, want de Brit moet een achterstand van 52 punten goedmaken op titelrivaal Max Verstappen. Hij heeft zich in ieder geval goed voorbereid voor [...]

Horner waarschuwt Perez: "Wanhopig opzoek naar antwoorden"

woensdag, 16 oktober, 2024

Er lijkt nog altijd geen duidelijkheid te zijn over de line-up van de Red Bull-teams voor 2025. Max Verstappen is een zekerheidje, maar over Sergio Perez bestaat nog veel twijfel. Red Bull-teambaas Christian Horner stelt dat zijn team wanhopig antwoorden nodig heeft.