Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 15th, 2024

McLaren kiest voor opvallende kleurstelling voor Austin

dinsdag, 15 oktober, 2024

Ook het team van McLaren rijdt aankomend weekend in Austin met een aangepaste livery. De koploper in het constructeurskampioenschap heeft ervoor gekozen om een eerdere speciale kleurstelling nieuw leven in te blazen. De wagens zijn aankomend weekend namelijk weer chroom.

Marko ergert zich aan McLaren-vleugels: "Moet een oplossing komen"

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing gaat in Austin weer op jacht naar concurrent McLaren. Bij Red Bull houden ze de bolide van de concurrentie goed in de gaten, want ze zijn niet blij met de vleugelkwestie. Helmut Marko wil dat er volgend jaar een betere oplossing komt.

Strijdbare Wolff kondigt update aan voor Austin

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Mercedes wil het seizoen gaan afsluiten met goede resultaten. De slopende laatste fase van het seizoen gaat aankomend weekend van start in Austin. Mercedes-teambaas Toto Wolff wil het jaar zo goed mogelijk gaan afsluiten en hij wil scoren in Austin.

Alonso stuurde Newey een berichtje om hem te overtuigen

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Aston Martin kan vanaf volgend jaar profiteren van de kennis van Adrian Newey. De topontwerper komt over van Red Bull Racing, en zijn komst is een grote slag. Fernando Alonso stelt dat hij zelf contact opnam met Newey om hem te overtuigen.

Alpine onthult Indiana Jones-livery voor Austin

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Alpine rijdt aankomend weekend in Austin met een zeer speciale livery. Voor één weekend nemen ze afscheid van de gebruikelijke blauwe kleur. Alpine eert in Austin Indiana Jones en Esteban Ocon en Pierre Gasly rijden daar rond in een oranjekleurige wagen. In samenwerking met Xbox heeft Alpine een speciale livery ontwikkeld voor [...]

Haas onthult speciale livery voor thuisrace

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Haas rijdt aankomend weekend een thuisrace in Austin. De Amerikaanse renstal wil goed voor de dag gaan komen op het Circuit of the Americas, en ze rijden met een speciale kleurstelling. Ze hebben de livery aangepast op een aantal punten. De gebruikelijke kleurstelling van Haas is aangepast op meerdere punten. Het team [...]

Clear ziet toekomstig wereldkampioen in Leclerc: "Kijk naar Monza"

dinsdag, 15 oktober, 2024

Ferrari-coureur Charles Leclerc wordt al vanaf zijn komst in de Formule 1 gezien als een toekomstig wereldkampioen, maar heeft dat vooralsnog niet waar kunnen maken. Ferrari's performance engineer Jock Clear heeft echter alle vertrouwen in Leclerc en stelt dat de Monegask het zeker in zich heeft om wereldkampioen te kunnen worden.

Horner gaf Lawson vorig jaar zekerheid over zitje

dinsdag, 15 oktober, 2024

Liam Lawson staat aankomend weekend aan de start in Austin. De Nieuw-Zeelander vervangt Daniel Ricciardo voor de rest van het seizoen. Deze kans komt niet als een verrassing voor Lawson, hij stelt dat Red Bull-teambaas Christian Horner hem dit vorig jaar al had beloofd.

Verstappen is niet bezig met opties voor 2026

dinsdag, 15 oktober, 2024

In de afgelopen maanden ging het veelvuldig over de toekomst van Max Verstappen. Hij beschikt over een langlopend Red Bull-contract, maar er liggen kapers op de kust. Verstappen wil daar nu niet aandenken en hij stelt dat Red Bull momenteel al genoeg andere zorgen heeft.

Sainz vol verbazing na Hamilton-uitspraken Binotto

dinsdag, 15 oktober, 2024

Het team van Ferrari kan vanaf volgend jaar beschikken over de diensten van Lewis Hamilton. De Brit komt dan over van Mercedes. Mattia Binotto stelde afgelopen weekend dat hij Hamilton niet zou hebben aangetrokken. Carlos Sainz reageert vol verbazing op die uitspraak.