Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 14th, 2024

Antonelli lacht om crash: "George was niet heel blij"

maandag, 14 oktober, 2024

Andrea Kimi Antonelli is hard bezig met de voorbereidingen op zijn Formule 1-debuut. Hij mag volgend jaar zijn kunsten gaan laten zien bij Mercedes. In Monza reed hij zijn eerste vrije training, maar dat ging mis. Hij onthult dat George Russell hier niet zo blij mee was.

Marko sneert naar Norris: "Hij heeft bepaalde zwakke punten"

maandag, 14 oktober, 2024

Max Verstappen verdedigt momenteel zijn voorsprong in het wereldkampioenschap. De Nederlander ziet dat Lando Norris langzaam dichterbij komt. Helmut Marko stelt echter dat ze ook rekening moeten houden met Charles Leclerc, en hij wijst naar de zwakke punten van Norris.

Schumacher looft Verstappen: "Zit meer rek in dan bij Hamilton"

maandag, 14 oktober, 2024

Max Verstappen kan dit jaar zijn vierde wereldtitel op rij gaan winnen in de Formule 1. De Nederlander heeft het nu zwaar, maar hij wordt nog altijd gezien als de beste Formule 1-coureur van het moment. Volgens Ralf Schumacher zit er bij Verstappen meer rek in dan bij Lewis Hamilton.

McLaren sluit grote sponsordeal met T-Mobile

maandag, 14 oktober, 2024

Het team van McLaren heeft weer een grote sponsordeal gesloten. De Britse renstal heeft al veel partners, en daar is vandaag dus een nieuwe naam bijgekomen. Ze hebben namelijk een deal gesloten met T-Mobile, en hiermee focussen ze zich vooral op de Amerikaanse markt. McLaren heeft al veel grote deals gesloten in de afgelopen jaren. [...]

Binotto ziet uitdaging bij Audi: "Alsof je de Mount Everest moet beklimmen"

maandag, 14 oktober, 2024

Voormalig Ferrari-teambaas Mattia Binotto moet het Audi-project tot een succes gaan maken. Binotto begon afgelopen zomer bij Audi, maar hij realiseert zich dat het een lang traject gaat worden. Volgens Binotto is het alsof ze de Mount Everest moeten gaan beklimmen.

Vowles eerlijk: "Williams niet klaar voor Newey"

maandag, 14 oktober, 2024

Het team van Williams toonde begin dit jaar interesse in de diensten van Adrian Newey. De topontwerper vertrok echter naar Aston Martin, en dat begrijpt James Vowles. De teambaas van Williams stelt dat zijn team nog niet klaar is voor iemand als Newey.

Formule 1 organiseert speciaal Senna-eerbetoon in Brazilië

maandag, 14 oktober, 2024

Het is dit jaar dertig jaar geleden dat Ayrton Senna overleed. Dit jaar wordt er dan ook veelvuldig stilgestaan bij de dood van het Braziliaanse Formule 1-icoon. Tijdens het raceweekend in Senna's thuisland Brazilië zal er een speciaal eerbetoon plaatsvinden, zo met de Formule 1.

Wolff verwacht geen aanpassingsproblemen Hamilton bij Ferrari

maandag, 14 oktober, 2024

Lewis Hamilton is bezig met zijn laatste periode in dienst van Mercedes. De zevenvoudig wereldkampioen rijdt vanaf volgend jaar voor Ferrari, en men is benieuwd hoe snel hij zich kan aanpassen bij de Italiaanse renstal. Toto Wolff denkt dat Hamilton hier amper moeite mee zal hebben.

Marko grapt: "Dan zit Max in een andere auto"

maandag, 14 oktober, 2024

De toekomst van Max Verstappen is al geruime tijd onderwerp van gesprek. Hij beschikt over een langlopend contract, maar momenteel vallen de prestaties van Red Bull tegen. Red Bull rijdt vanaf 2026 met eigen motoren en Helmut Marko heeft goede hoop.

Verstappen over titelstrijd met Norris: "Heel ander gevoel dan in 2021"

maandag, 14 oktober, 2024

Red Bull-coureur Max Verstappen hoopt zichzelf aan het einde van het Formule 1-seizoen 2024 een viervoudig wereldkampioen te mogen noemen, maar dan zal hij wel eerst af moeten rekenen met titelrivaal Lando Norris. Voor de Nederlander voelt de titelstrijd met zijn McLaren-rivaal heel anders aan dan de titelstrijd in 2021, vertelt Verstappen.