Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 12th, 2024

Steiner duidelijk over FIA-president: "Bemoeit zich te veel met de sport"

zaterdag, 12 oktober, 2024

Ex-Formule 1-teambaas Guenther Steiner vindt dat FIA-president Mohammed Ben Sulayem zich "te veel" met de sport bemoeit. Hij wijst onder andere naar de manier waarop Ben Sulayem en de FIA om zijn gegaan met de hele situatie omtrent het schelden.

Horner geeft update over Red Bull-bolide 2025: "Zal een evolutie zijn"

zaterdag, 12 oktober, 2024

Red Bull Racing heeft het momenteel lastig in de Formule 1. Het team werkt daarom aan updates, die het wil gaan introduceren in Austin. Naast de ontwikkeling van de RB20 werkt het team uit Milton Keynes achter de schermen ook al aan de bolides voor 2025 en 2026. Christian Horner geeft daarover een update.

VeeKay maakt indruk tijdens IndyCar-test op IMS

zaterdag, 12 oktober, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout mocht gisteren onverwachts deelnemen aan de IndyCar-herfsttest op de Indianapolis Motor Speedway (IMS). De Nederlander hoorde donderdag pas laat dat hij mocht instappen bij Dale Coyne Racing, maar dat leek voor Van Kalmthout geen enkel probleem te zijn. Hij maakte tijdens de test veel indruk en noteerde de derde tijd.

Haas staat voor belangrijke keuze tijdens thuisrace

zaterdag, 12 oktober, 2024

Het Circuit of the Americas (COTA) vormt over iets meer dan een week niet alleen het decor voor de negentiende Formule 1 Grand Prix van 2024, maar is ook de vierde locatie die een sprintweekend organiseert dit jaar. Het sprintweekend zal volgens Haas-teambaas Ayao Komatsu een uitdaging gaan vormen voor zijn team, dat door het upgradepakket voor een belangrijke [...]

Formule E-coureur weet het zeker: "Rowland net zo goed als Verstappen"

zaterdag, 12 oktober, 2024

Max Verstappen wordt door veel mensen gezien als één van de beste coureurs van het moment. Sommige coureurs uit andere klassen worden soms met hem vergeleken. Volgens Formule E-coureur Sacha Fenestraz is Oliver Rowland van hetzelfde niveau als Verstappen.

Steiner wijst Verstappen aan als beste coureur

zaterdag, 12 oktober, 2024

Max Verstappen maakt ook dit seizoen veel indruk in de Formule 1. De Nederlandse coureur heeft het nu wat lastiger, maar hij voert nog altijd het wereldkampioenschap aan. Günther Steiner wijst hem dan ook aan als de beste Formule 1-coureur van het moment.

Leclerc heeft nog één doel in Formule 1: "Wereldkampioenschap winnen"

zaterdag, 12 oktober, 2024

Ferrari-coureur Charles Leclerc wist in 2024 zijn twee 'thuis'-races te winnen in de Formule 1. De Monegask wist in 'zijn' Monte Carlo eindelijk als eerste over de streep te komen, en schreef de thuisrace van Ferrari in Monza op zijn naam. Hierdoor heeft Leclerc naar eigen zeggen nog maar één doel om voor te vechten [...]

Formule 3 onthult teams voor komende jaren

zaterdag, 12 oktober, 2024

De Formule 3 heeft bekend gemaakt welke teams er in de komende jaren gaan deelnemen aan de klasse. De opstapklasse heeft de namen van de tien teams bekendgemaakt, en slechts één renstal heeft afscheid genomen. De twee Nederlandse teams blijven actief in de klasse. De Formule 3 heeft onthuld welke tien teams er van 2025 tot [...]

Montoya: Aston Martin moet Alonso vervangen door Verstappen

zaterdag, 12 oktober, 2024

Red Bull-coureur Max Verstappen wordt de laatste tijd veel in verband gebracht met een overstap naar het team van Aston Martin. Ex-Formule 1-coureur Juan Pablo Montoya zou dit toejuichen en spoort het Britse team aan om Fernando Alonso aan de kant te schuiven voor de Nederlander.

Horner wijst naar financiële aspect bij leegloop

zaterdag, 12 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft in de afgelopen maanden afscheid genomen van meerdere belangrijke namen. De leegloop is niet vreemd, aangezien er vaak interesse is voor het personeel van een topteam. Volgens Christian Horner speelt er echter nog iets mee.