Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 11th, 2024

Montoya haalt hard uit naar FIA om straf Verstappen

vrijdag, 11 oktober, 2024

Juan Pablo Montoya heeft keihard uitgehaald naar de FIA. De ex-Formule 1-coureur is het totaal niet eens met de taakstraf die Max Verstappen kreeg opgelegd voor het gebruiken van een scheldwoord tijdens de persconferentie. Hij noemt het optreden van de autosportbond zelfs "kleinzielig als de pest". 

Leclerc niet jaloers vanwege komst Hamilton

vrijdag, 11 oktober, 2024

Charles Leclerc krijgt volgend jaar Lewis Hamilton als teamgenoot bij Ferrari. De Italiaanse renstal heeft hierdoor twee supersterren onder contract staan in het komende seizoen. Leclerc stelt dat hij zeker niet jaloers is op zijn aanstaande teamgenoot.

VeeKay vervangt Robb bij DCR na laat belletje

vrijdag, 11 oktober, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout zal later vandaag deelnemen aan de IndyCar-herfsttest op de Indianapolis Motor Speedway. De Nederlander zal instappen voor het team van Dale Coyne Racing, maar dat werd pas laat geregeld.

Review: elektrische Renault 5 (2024) is een sensatie

vrijdag, 11 oktober, 2024

Misschien is de elektrische Renault 5 wel de auto waarnaar in 2024 het meeste is uitgekeken. Eindelijk kunnen we de Vijf testen.

De opmars van Haas: van lelijk eendje naar Toyota-deal

vrijdag, 11 oktober, 2024

Het team van Haas kwam vandaag met groot nieuws naar buiten. Ze hebben een partnership met Toyota gesloten, en daarmee halen ze een grote vis binnen. Na jaren vol ophef, crashes en opmerkelijke momenten is Haas een andere weg ingeslagen. Ze zijn aan een opmars begonnen.

Aston Martin verwacht ‘flink aangepaste’ bolides in 2025

vrijdag, 11 oktober, 2024

Het Formule 1-seizoen 2025 is het laatste jaar waarin de huidige technische reglementen gelden, want vanaf 2026 zullen er nieuwe reglementen van kracht worden. Normaal gesproken zitten de teams richting zo'n laatste jaar met reglementen tegen hun plafond aan qua ontwikkeling, maar daar denkt Tom McCullough, de performance director van Aston Martin, anders over. 

Ricciardo deelt afscheidsfoto’s van laatste raceweekend

vrijdag, 11 oktober, 2024

Daniel Ricciardo werd na de Grand Prix van Singapore aan de kant geschoven door VCARB. De Australiër wordt vervangen door Liam Lawson en zijn Formule 1-tijd lijkt voorbij te zijn. Ricciardo laat na een aantal weken van stilte nu weer van zich horen, hij deelt foto's van zijn laatste raceweekend.

Toyota-deal heeft geen impact op Ferrari-samenwerking Haas

vrijdag, 11 oktober, 2024

Het team van Haas kondigde vannacht een grote deal aan. Ze gaan een samenwerking aan met Toyota, en daarmee hopen ze een stap vooruit te kunnen zetten. Volgens teambaas Ayao Komatsu heeft deze deal geen impact op de bestaande samenwerking met Ferrari.

Verstappen speelt belangrijke rol bij toekomst Marko

vrijdag, 11 oktober, 2024

Het team van Red Bull is bezig met een onrustig jaar. Het regende relletjes en er waren de nodige tegenvallers. Helmut Marko werd begin dit jaar bijna geschorst door de Red Bull-top. Hij kijkt nu terug op die bijzondere situatie en stelt dat zijn sterke band met Max Verstappen belangrijk is voor zijn toekomst in [...]

VeeKay rijdt voor Dale Coyne tijdens IndyCar-herfsttest

vrijdag, 11 oktober, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout zal vandaag in actie gaan komen tijdens de jaarlijkse IndyCar-herfsttest. Hij zal gaan instappen op de Indianapolis Motor Speedway voor het team van Dale Coyne Racing.