Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 9th, 2024

Hamilton gaat niet voor Ferrari testen in 2024

woensdag, 9 oktober, 2024

Lewis Hamilton zal na het Formule 1-seizoen 2024 de overstap maken naar het team van Ferrari, maar zal nog wel even moeten wachten op zijn eerste meters in een Ferrari-bolide. De Brit mag volgens BBC F1-correspondent Andrew Benson namelijk niet testen in voor de Scuderia in Abu Dhabi.

Ocon hoopt bij Haas te kunnen vechten met Mercedes

woensdag, 9 oktober, 2024

Esteban Ocon is bezig met zijn laatste maanden in dienst van Alpine. De Fransman rijdt vanaf volgend jaar voor het team van Haas, en zijn ambities zijn zeer hoog. Ocon hoopt dat hij met Haas snel kan gaan vechten met de auto's van het team van Mercedes. 

Aston Martin zet reservecoureur in tijdens VT1 Mexico

woensdag, 9 oktober, 2024

Felipe Drugovich zal binnenkort weer meters gaan maken in een Formule 1-bolide. De test- en reservecoureur van het team van Aston Martin zal tijdens de eerste vrije training in Mexico het stuurtje over nemen van tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso. Voormalig Formule 2-kampioen Felipe Drugovich zal voor het team van Aston Martin instappen tijdens de eerste [...]

Zoon Ralf Schumacher haalt uit naar zijn moeder

woensdag, 9 oktober, 2024

De ruzie binnen de familie Schumacher heeft een nieuwe dimensie gekregen. Na de 'coming out' van ex-Formule 1-coureur Ralf Schumacher, reageerde zijn ex-vrouw Cora dat ze 'zich gebruikt voelde' door Ralf. Daar heeft David Schumacher nu weer op gereageerd op Instagram. Hij haalt in zijn Instagram-bericht fors uit naar zijn moeder.  Afgelopen juli postte Ralf [...]

Verstappen vraagt handelsmerk aan voor ‘Simply Lovely’

woensdag, 9 oktober, 2024

Max Verstappen scoort niet alleen op de baan, maar ook naast de baan. Zijn merchandise wordt veelvuldig gekocht, en nu heeft hij een veelgebruikte slogan laten vastleggen. Hij heeft namelijk een handelsmerk aangevraagd voor zijn veelgebruikte zin 'Simply Lovely'.

Jos Verstappen kent uitstekende eerste dag in historische rally

woensdag, 9 oktober, 2024

Jos Verstappen heeft uitstekende eerste dag van de historische Rally van Corsica meegemaakt. De vader van Red Bull-rijder Max Verstappen sloot de eerste dag af als derde in zijn klasse en een achtste plek in het algemeen klassement.

Ben Sulayem blij met betere band met FOM: "Wat deed ik verkeerd?"

woensdag, 9 oktober, 2024

FIA-president Mohammed Ben Sulayem had niet altijd een goede band met de FOM. Deze relatie lijkt nu wat beter te zijn, al blijft Ben Sulayem wel duidelijk. Hij stelt dat beide partijen elkaar nu beter begrijpen en elkaars rol nu beter respecteren. Een splitsing ziet hij niet gebeuren.

Wolff geeft ‘inschattingsfout’ toe omtrent debuut Antonelli

woensdag, 9 oktober, 2024

Andrea Kimi Antonelli kende geen droomdebuut in de Formule 1. De Italiaan, die tijdens VT1 in Monza in de bolide van George Russell mocht stappen, luisterde zijn debuut in de koningsklasse op met een harde crash. Het team van Mercedes erkent dat het misschien beter was om de Italiaan ergens anders te laten debuteren. 

Kamala Harris groot F1-fan: "Hamilton mijn favoriete coureur"

woensdag, 9 oktober, 2024

Het is geen geheim dat de populariteit van de Formule 1 flink is gegroeid. Wereldwijd volgen veel mensen de races, en dat zorgt voor veel nieuwe fans. Ook de Amerikaanse presidentskandidaat Kamala Harris is een groot fan en ze spreekt haar steun voor Lewis Hamilton uit.

Massa verklaart rechtszaak: "Wil erkenning als wereldkampioen"

woensdag, 9 oktober, 2024

Felipe Massa is nog altijd bezig met zijn rechtszaak tegen de Formule 1 en Bernie Ecclestone. Hij is van mening dat hij recht heeft op de wereldtitel van 2008. De Braziliaanse voormalig Formule 1-coureur stelt dat er stappen worden gezet met zijn veelbesproken rechtszaak.