Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 8th, 2024

Marko wijst naar Ricciardo: "Was geen ontslag"

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het team van VCARB nam vlak na het raceweekend in Singapore afscheid van Daniel Ricciardo. Het zusterteam van Red Bull schoof hem aan de kant en verving hem door Liam Lawson. Volgens Helmut Marko is Ricciardo echter niet ontslagen door Red Bull.

Ralf Schumacher wijst oorzaak Red Bull-problemen aan

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft het momenteel lastig in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal worstelt met hun vorm, en Ralf Schumacher denkt te weten waardoor dat komt. De Duitse analist wijst naar de kopstukken die zijn vertrokken of willen vertrekken.

Wolff vol vragen: "Alleen McLaren heeft daar geen last van"

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het team van Mercedes is momenteel bezig met een wisselvallig seizoen in de Formule 1. De Duitse renstal kende een aantal sterke weekenden, maar viel ook regelmatig terug. Veel teams kampen met deze wisselvalligheid, en volgens Toto Wolff heeft alleen McLaren hier geen problemen mee.

Alpine-personeel mag zonder gardening leave vertrekken

dinsdag, 8 oktober, 2024

Renault maakte vorige week bekend te stoppen met hun motorenproject. Het team van Alpine zal in de toekomst dus verder gaan als klantenteam, en dat nieuws valt niet goed bij het personeel. Luca de Meo begrijpt dat werknemers willen vertrekken, en hij stelt dat Ferrari al heeft aangeklopt.

Ook FRECA-kampioen Camara tekent F3-contract voor 2025

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het Formule 3-veld voor 2025 begint vorm te krijgen. Deze week werden er al veel opvallende coureurs aangekondigd. Vandaag is een belangrijke dag voor de Ferrari-talenten, want ook Rafael Camara is aangekondigd voor het aankomende Formule 3-seizoen.

Alonso verklaart uitblijven Safety Car-fases

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het huidige Formule 1-seizoen is zeer spannend, maar de Safety Car is al geruime tijd de baan niet meer opgekomen. Het uitblijven van de Safety Car-fases is opvallend. Fernando Alonso denkt echter wel te weten waarom er zo weinig incidenten plaatsvinden.

Mercedes looft Antonelli: "Dat is echt buitengewoon"

dinsdag, 8 oktober, 2024

Andrea Kimi Antonelli wordt momenteel klaargestoomd voor zijn debuut in de Formule 1. De jonge Italiaan rijdt vanaf volgend jaar voor Mercedes, en daar zijn ze al jaren onder de indruk van hem. Gwen Lagrue legt uit wat Antonelli zo goed maakt, ze zijn onder de indruk.

Ferrari ziet Leclerc als toekomstig wereldkampioen

dinsdag, 8 oktober, 2024

Charles Leclerc heeft dit seizoen al twee races gewonnen. De Monegaskische coureur hoopt vanzelfsprekend op meer successen, en bij Ferrari hebben ze veel vertrouwen in hem. Volgens Jock Clear heeft Leclerc alles in huis om wereldkampioen te worden.

Norris duidelijk: "Max moeilijkste coureur om tegen te racen"

dinsdag, 8 oktober, 2024

Lando Norris is dit jaar de grootste rivaal van Max Verstappen. De Brit gaat de titelstrijd met Verstappen aan, maar zijn achterstand is vrij fors. Norris weet dat het een zware strijd gaat worden, en hij stelt dat Verstappen de moeilijkste coureur is om tegen te racen.

Verbazing bij Marko: "Andere teams bieden het dubbele"

dinsdag, 8 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing is in de afgelopen maanden meerdere kopstukken kwijtgeraakt. Het zorgt voor de nodige onrust, al stelt men bij Red Bull dat ze de vrijgekomen functie intern kunnen verdelen. Helmut Marko vindt het verbazingwekkend dat andere teams hun mensen wegkapen voor enorme geldbedragen.