Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 7th, 2024

Marko hint weer op nieuwe teamgenoot Verstappen

maandag, 7 oktober, 2024

Het startveld voor 2025 is bijna compleet. Slechts twee stoeltjes zijn nog vrij, maar Red Bull-adviseur Helmut Marko lijkt dat toch iets anders te zien. De Oostenrijkse teamadviseur lijkt namelijk weer te hinten op een wijziging in de line-up van Red Bull Racing.

Ook Massa steunt Verstappen: "Dat is niet leuk"

maandag, 7 oktober, 2024

De taakstraf van Max Verstappen blijft de gemoederen in Formule 1-wereld bezighouden. Veel kenners begrijpen helemaal niets van de straf van Verstappen. Felipe Massa steunt Verstappen en hij stelt dat de Nederlander zeker niet over een limiet is gegaan.

Van Hoepen rijdt ook in 2025 in Formule 3

maandag, 7 oktober, 2024

Ook volgend jaar is er weer een Nederlander actief in de Formule 3. In de opstapklasse die actief is in het voorprogramma van de Formule 1, heeft Laurens van Hoepen zijn zitje behouden. De Nederlander rijdt ook in 2025 voor het team van ART in de Formule 3. Van Hoepen maakte dit jaar zijn debuut [...]

‘Mercedes denkt na over Hypercar-programma’

maandag, 7 oktober, 2024

De topklasse in het World Endurance Championship trekt veel interesse van fabrikanten. Meerdere merken rijden al in de Hypercar-klasse, en het lijkt erop dat er mogelijk meer fabrikanten bijkomen. Ook Mercedes lijkt namelijk interesse te hebben in deze klasse.

Steiner vergelijkt Lawson met Piastri: "Slimme gast"

maandag, 7 oktober, 2024

Vlak na het raceweekend in Singapore maakte VCARB bekend dat ze Daniel Ricciardo vervangen door Liam Lawson. De Nieuw-Zeelander mag het seizoen gaan afmaken en de verwachtingen zijn groot. Günther Steiner vergelijkt hem met Oscar Piastri.

McLaren voegt zoon Luca Badoer toe aan talentenploeg

maandag, 7 oktober, 2024

Het team van McLaren heeft een nieuwe naam toegevoegd aan hun opleidingsploeg. De Britse renstal beschikt over een aantal sterke jonge coureurs, en vanaf vandaag hoort Brando Badoer ook bij dat rijtje. Hij zal volgend jaar uitkomen in de Formule 3 voor het team van Prema. Brando Badoer is de zoon van voormalig Formule 1-coureur [...]

Hülkenberg ziet Haas als ‘serieuze kanshebber’

maandag, 7 oktober, 2024

Nico Hülkenberg en zijn team Haas zijn bezig met een positief seizoen. Hülkenberg doet weinig fout en hij vecht vrijwel elk weekend om de punten. De Duitser denkt dat Haas in de komende periode kan gaan verrassen, hij ziet ze als een serieuze kanshebber.

Wolff weigert 2025 als tussenjaar te zien voor Mercedes

maandag, 7 oktober, 2024

De regels in de Formule 1 gaan in 2026 weer flink op de schop. Dat betekent dat 2025 een jaar wordt waarin er weinig regels worden veranderd. Bij Mercedes wil men dit seizoen niet gaan beschouwen als een soort tussenjaar, zo stelt teambaas Toto Wolff.

Norris wil Verstappen verslaan: "Met mijn helm op, haat ik iedereen"

maandag, 7 oktober, 2024

Max Verstappen en Lando Norris zijn goede vrienden van elkaar. Dit jaar vechten ze echter ook om de wereldtitel. Het zorgt voor veel aandacht voor dit duel. Norris maakt zich er niet druk om en stelt dat hij iedereen haat zodra hij zijn helm op zet voor een race.

Schumacher wijst naar Horner: "Werd een beetje overschat"

maandag, 7 oktober, 2024

De terugval van Red Bull zorgt voor veel vraagtekens in de Formule 1. Het is namelijk niet helemaal duidelijk wat de oorzaak hiervan is. Ralf Schumacher denkt te weten wat de oorzaak is van de huidige onrust. Hij wijst naar de situatie in de top van het team.