Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for oktober 1st, 2024

Mazda CX-80 (2024) review: waarom Belgen iets blijer worden dan Nederlanders

dinsdag, 1 oktober, 2024

De zevenzits Mazda CX-80 is Mazda’s nieuwe topmodel. In Nederland is de zeer ruime SUV er alleen als plug-in hybride. Dat betekent dat de ideale versie helaas aan ons voorbijgaat. Het ultieme Mazda-geluk vind je in België.

Horner ziet ‘griezelige’ talent bij Verstappen: "Had Schumacher ook"

dinsdag, 1 oktober, 2024

Het team van Red Bull Racing kampt momenteel met flinke problemen. De Oostenrijkse renstal is niet langer oppermachtig en de RB20 is lastig te besturen. Christian Horner ziet dat Max Verstappen op een 'griezelige' manier om de problemen heen kon rijden.

Hamilton rekent af met geruchten: "Zullen elkaar tot het einde toe steunen"

dinsdag, 1 oktober, 2024

Lewis Hamilton startte de Grand Prix van Singapore op de rode band, maar deze gok pakte volledig verkeerd uit. Na de race uitte de Brit kritiek op de strategie van zijn team, waarna meteen het gerucht rond ging dat de relatie tussen Hamilton en Mercedes flink onder druk stond. De zevenvoudig kampioen heeft nu gereageerd op [...]

VCARB-CEO: Red Bull overwoog voor 2024 om met één team verder te gaan

dinsdag, 1 oktober, 2024

AlphaTauri onderging voor het Formule 1-seizoen 2024 een enorme metamorfose. Het Italiaanse zusterteam van Red Bull Racing stapte over op een nieuwe identiteit, wat tevens gepaard ging met een nieuwe teamnaam: Visa Cash App RB. Volgens VCARB-CEO Peter Bayer overwoog Red Bull vóór het 2024-seizoen echter om door te gaan met slechts één team.

Amerikaans McLaren-talent maakt F3-debuut in 2025 bij Prema

dinsdag, 1 oktober, 2024

Het Formule 3-veld voor 2025 begint steeds meer vorm te krijgen. Het team van Prema heeft voor het aankomende seizoen een opvallende coureur aangekondigd. Het gaat om het grote Amerikaanse McLaren-talent Ugo Ugochukwu, hij gaat debuteren in deze klasse. Ugochukwu werd al vroeg in zijn loopbaan opgepikt door het Formule 1-team van McLaren. De Amerikaanse [...]

Sainz blijft geloven in titelkansen Ferrari

dinsdag, 1 oktober, 2024

De laatste maanden van het Formule 1-seizoen kunnen zeer spannend worden. Red Bull en McLaren staan vlak bij elkaar in beide wereldkampioenschappen. Ferrari staat er echter niet ver achter en Carlos Sainz durft zelfs nog te dromen van een mogelijke titel.

IndyCar-commentator duidelijk: "Hoe Ed Carpenter het gespeeld heeft, is heel smerig"

dinsdag, 1 oktober, 2024

Rinus ‘VeeKay’ van Kalmthout zal na een periode van vijf jaar bij Ed Carpenter Racing (ECR) op zoek moeten naar een nieuw team. ECR besloot namelijk om het contract van de Nederlander niet te verlengen. GPToday.net sprak met IndyCar-commentator René Hoogterp, die onthult dat de Nederlander in gesprek is met meerdere IndyCar-teams en een grote [...]

Ecclestone ziet Piastri als toekomstige wereldkampioen

dinsdag, 1 oktober, 2024

Oscar Piastri is bezig met een sterk jaar in de Formule 1. Hij wist al twee races te winnen en hij stond met enige regelmaat op het podium. Ook Bernie Ecclestone is onder de indruk en hij stelt dat Piastri in de toekomst zeker een wereldkampioen kan gaan worden.

Horner sluit rijderswissel bij Red Bull niet helemaal uit

dinsdag, 1 oktober, 2024

Bij de Red Bull-teams werd vorige week een opvallende verandering doorgevoerd. Daniel Ricciardo verloor zijn stoeltje bij VCARB en hij wordt vervangen door Liam Lawson. Christian Horner sluit niet helemaal uit dat er volgend jaar ook een wissel gaat plaatsvinden bij Red Bull Racing.

Norris wijst naar Red Bull en grinnikt: "Wij zijn slimmer en cooler"

dinsdag, 1 oktober, 2024

Het team van McLaren en Lando Norris zijn momenteel ijzersterk in de Formule 1. Norris wist anderhalve week geleden de Grand Prix van Singapore met overmacht te winnen. Norris wil Red Bull gaan uitdagen en hij stelt zijn team slimmer en cooler is dan de concurrent.