Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 29th, 2024

Marko duidelijk over titelkansen Verstappen: "Alleen mogelijk als Max nog minstens twee races wint"

zondag, 29 september, 2024

Max Verstappen heeft met zes Grands Prix te gaan nog altijd een voorsprong van 52 punten op titelrivaal Lando Norris. Helmut Marko, die de constructeurstitel al opgegeven heeft, ziet perspectief voor de Nederlander. Red Bull zal dan wel een tandje bij moeten zetten, aldus Marko, die stelt dat Verstappen nog 'minimaal twee races zal moeten winnen'.

Andrea Stella snapte niks van negatieve reeks Norris: "Feiten waren niet zo duidelijk"

zondag, 29 september, 2024

Lando Norris heeft met zijn overwinning in Singapore niet alleen de achterstand op titelrivaal Max Verstappen verkleind, maar de Brit rekende ook af met een 'vloek'. De 24-jarige McLaren-coureur behield namelijk voor het eerst in zijn carrière de leiding in de eerste ronde, nadat hij vanaf pole was vertrokken. Volgens teambaas Andrea Stella is er [...]

Horner lovend over simcoureur Sébastien Buemi na ommekeer in Singapore

zondag, 29 september, 2024

Max Verstappen en Red Bull Racing werden na een knappe ommekeer toch nog verrassend tweede tijdens de Grand Prix van Singapore. Dit is volgens Red Bull-teambaas Christian Horner te danken aan de inzet van simcoureur Sébastien Buemi.

Verschoor: ”We hadden gemakkelijk in de top vijf kunnen staan”

zondag, 29 september, 2024

Rirchard Verschoor kende tot dusver veel ups and downs in de Formule 2. De coureur uit Benschop moest meerdere keren zijn eremetaal inleveren door diskwalificaties en had motorpech in Monaco bij een comfortabele leidende positie. De Trident-rijder revancheerde zich in de laatste paar maanden met onder andere een sterke zege in de hoofdrace in Azerbeidzjan. Het seizoen in de [...]

Colapinto snapt divebomb-kritiek niet: "Was genoeg ruimte"

zondag, 29 september, 2024

Franco Colapinto maakte afgelopen weekend veel indruk in Singapore. De jonge Argentijn scoorde geen punt, maar hij begon de race wel met een gewaagde inhaalactie. Veel coureurs waren kritisch, maar Colapinto vindt dat er niets mis was met deze actie.

Marko gaat niet mee in uitspraken Horner: "Richten ons op onze eigen junioren"

zondag, 29 september, 2024

Red Bull-teambaas Christian Horner onthulde tijdens het raceweekend in Singapore dat hij ook coureurs buiten de eigen talentenpool in de gaten houdt voor de toekomst. Helmut Marko gaat daar echter niet in mee en wil dat de focus vooral op de eigen talenten ligt.

Coulthard waarschuwt Perez voor Ricciardo-scenario

zondag, 29 september, 2024

Red Bull maakte op donderdag bekend dat Daniel Ricciardo aan de kant is geschoven bij VCARB. Het nieuws kwam voor niemand als een verrassing. David Coulthard denkt dat Sergio Perez nu moet gaan presteren bij Red Bull Racing, want anders ligt er misschien een Ricciardo-scenario voor hem klaar.

Steiner steunt Verstappen: "Niet nodig om hier een groot ding van te maken"

zondag, 29 september, 2024

De taakstraf van Max Verstappen blijft de gemoederen bezig houden in de Formule 1-wereld. Verstappen ontving zijn straf voor het vloeken tijdens een persconferentie, en daar kwam veel kritiek op. Ook Günther Steiner vindt deze zware straf een beetje te ver gaan.

Marko waarschuwt F1 voor vroegtijdig afscheid Verstappen: "Hij meent dat echt"

zondag, 29 september, 2024

Max Verstappen kreeg in Singapore een taakstraf opgelegd van de FIA voor het gebruiken van het woord 'fucked' tijdens de FIA-persconferentie. De Nederlander vond de straf belachelijk en stelde dat dit soort zaken hem uit de Formule 1 kunnen drijven. Volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko moet de Formule 1 deze uitspraken serieus nemen.

Xpeng G6 test – (raak) schieten op de Tesla Model Y

zondag, 29 september, 2024

De Xpeng G6 laat er geen misverstand over bestaan: de Tesla Model Y is zijn grote concurrent. Kan de Xpeng G6 deze populaire elektrische SUV het leven zuur maken?