Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 28th, 2024

‘Michael Andretti doet stapje terug bij Andretti Global’

zaterdag, 28 september, 2024

Het lijkt er op dat er een grote verandering op komst is bij het team van Andretti Global. De Amerikaanse renstal droomt nog altijd van deelname aan de Formule 1, maar ze gaan mogelijk wel verder met die droom met een nieuw gezicht. Het lijkt er namelijk op dat Michael Andretti afstand gaat doen van [...]

Ricciardo twijfelt over racen in andere series: "Zal ik er dan voldoening uit halen?"

zaterdag, 28 september, 2024

Daniel Ricciardo is per direct weggestuurd bij Visa Cash App RB. Hiermee lijkt zijn Formule 1-carrière tot een einde te zijn gekomen, maar er zijn nog tal van andere raceklassen waar de Australiër aan deel kan gaan nemen. Hij twijfelt er echter aan of dit hem nog wel voldoening zal geven.

Steiner wint rechtszaak van oud-werkgever Haas

zaterdag, 28 september, 2024

Günther Steiner en zijn voormalig werkgever Haas zijn geen goede vrienden meer van elkaar. Haas had Steiner aangeklaagd vanwege het schenden van het copyright met zijn boek, maar nu is duidelijk geworden dat de Italiaanse oud-teambaas deze zaak heeft gewonnen.

Hadjar volgt Lawson op als reservecoureur van Red Bull-teams

zaterdag, 28 september, 2024

Het team van VCARB maakte op donderdag bekend dat Liam Lawson het seizoen voor hen zal afmaken. De Nieuw-Zeelander vervangt de aan de kant geschoven Daniel Ricciardo. De promotie van Lawson zorgt ervoor dat Red Bull een nieuwe reservecoureur heeft aangewezen.