Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 27th, 2024

Gefrustreerde Gasly zag race in het water vallen na opoffering voor Ocon

vrijdag, 27 september, 2024

Het team van Alpine heeft het de afgelopen raceweekenden erg lastig. Op het Marina Bay Street Circuit was de snelheid van de Franse renstal opnieuw dramatisch te noemen, en Pierre Gasly en Esteban Ocon reden dan ook ver buiten de punten. Daarom probeerde het team uit Enstone een alternatieve strategie, maar zonder succes.

Dubbel gevoel bij Lawson: "Singapore was geen leuk weekend"

vrijdag, 27 september, 2024

Het team van Visa Cash App RB maakte gisteren bekend dat ze Liam Lawson een kans geven voor de rest van het seizoen. Hij vervangt Daniel Ricciardo, die afgelopen weekend emotioneel afscheid nam in Singapore. Lawson geeft toe dat dit voor hem een heel dubbel weekend was.

Verstappen heeft zin restant seizoen: "Circuits die ik leuker vind"

vrijdag, 27 september, 2024

Max Verstappen moest in de afgelopen weken de schade beperken. Hij wist dat Red Bull het zwaar zou krijgen in Azerbeidzjan en Singapore, en hij wist daar het meeste uit zijn RB20 te halen. Verstappen heeft nu vooral zin in de races op de meer traditionelere circuits.

Rosberg ziet Red Bull-probleem: "Er is geen geschikte vervanger van Perez"

vrijdag, 27 september, 2024

De Red Bull-teams hebben een grote uitdaging voor de boeg. In de komende jaren zal er het nodige gaan veranderen op het gebied van de coureurs. Nico Rosberg volgt de zaak op de voet en hij ziet dat Red Bull te maken heeft met een zeer lastige situatie.

Horner komt met emotionele afscheidsboodschap voor Ricciardo

vrijdag, 27 september, 2024

Gisteren werd bekend dat Visa Cash App RB per direct afscheid neemt van Daniel Ricciardo. Het vertrek hing al een tijdje in de lucht, maar toch kwamen er veel emotionele reacties naar buiten. Red Bull-teambaas Christian Horner komt met een emotioneel dankwoord.

Marko verklaart vroegtijdige exit Ricciardo

vrijdag, 27 september, 2024

Het hing al eventjes in de lucht, maar gisteren maakte Visa Cash App RB bekend dat ze Daniel Ricciardo aan de kant hebben geschoven. Het kwam voor niemand als een schok, en Helmut Marko legt nu uit waarom men bij Red Bull deze keus heeft gemaakt.

KGM Torres EVX (2024) test: dit gaat schuil achter een volstrekt onbekend automerk

vrijdag, 27 september, 2024

In 2023 reden we al met de KGM Torres. Toen schreven we: onthoud de naam, vergeet de motor. Dat was een benzinemotor met een torenhoge CO2-uitstoot. Maar nu is er een elektrische Torres en die komt wél naar Nederland. Wat heeft hij dat de Skoda Enyaq en al die andere concurrenten niet hebben?