Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 25th, 2024

BYD Seal U DM-i review – SUV met batterij die nooit leeg raakt

woensdag, 25 september, 2024

De BYD Seal U is er voortaan ook als plug-in hybride SUV, de BYD Seal U DM-i. Wij gingen een blokje om en ontdekten positieve punten, maar ook een negatieve eigenschap. Dat wil zeggen, voor een bepaalde groep mensen.

Red Bull overwoog puntje Perez op te offeren voor snelste ronde

woensdag, 25 september, 2024

Daniel Ricciardo pakte met zijn snelste ronde in Singapore een belangrijk puntje weg bij Max Verstappen zijn titelrivaal, Lando Norris. Volgens Sergio Perez had de Mexicaan bijna de plaats van de VCARB-coureur ingenomen, want Red Bull dacht er volgens hem serieus over na om zijn puntje op te offeren voor de snelste ronde.

Mercedes komt met groot updatepakket in Austin

woensdag, 25 september, 2024

Het team van Mercedes kende een lastige Grand Prix van Singapore. Niet alleen door de zware omstandigheden in het Zuidoost-Aziatische land, maar ook vanwege het tempo van de W15, zo stelt Toto Wolff. Daarom zal het Duitse team in Austin met een grote updatepakket gaan komen.

Verstappen heeft geen problemen met promotie Lambiase

woensdag, 25 september, 2024

Voorafgaand het raceweekend in Singapore werd bekend dat Gianpiero Lambiase promotie heeft gekregen. De race-engineer van Max Verstappen is vanaf volgend jaar ook de Head of Racing van Red Bull. Verstappen heeft geen problemen met de nieuwe functie van Lambiase.

Wolff vindt snelste ronde Ricciardo geen ‘dirty play’

woensdag, 25 september, 2024

McLaren kende een sterk weekend in Singapore. Na afloop van de race waren ze echter ook boos, want ze plaatsten hun vraagtekens bij de snelste ronde van Daniel Ricciardo. Toto Wolff begrijpt niet waar men bij McLaren boos over is, hij stelt dat er geen sprake is van dirty play.

TEST Ford Mustang (2024): de V8 is niet dood, hij leeft!

woensdag, 25 september, 2024

Hier verdwijnen Ford-klassiekers als de Fiesta en Focus van het toneel, maar in de VS houden ze tradities graag in ere. Daar begint de Ford Mustang doodleuk aan zijn zevende generatie. Een V8 mag uiteraard niet ontbreken.