Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 24th, 2024

McLaren ook oppermachtig bij pitstops in Singapore

dinsdag, 24 september, 2024

Het team van McLaren was afgelopen weekend oppermachtig in Singapore. Lando Norris schreef de race op zijn naam en zijn team maakte geen fout. Ook bij de pitstops waren ze oppermachtig en stuurden ze Norris binnen mum van tijd weer de baan op met verse banden.

Brundle begrijpt Verstappen niet: "Het is verspilde energie"

dinsdag, 24 september, 2024

Max Verstappen zorgde voor de nodige ophef in Singapore. Hij kreeg een taakstraf, omdat hij had gevloekt tijdens de persconferentie. Verstappen ging een soort strijd aan met de FIA, en Martin Brundle vraagt zich af waarom de Nederlander daar zoveel energie in stak.

Vasseur plaatst vraagtekens bij strenge straf Verstappen

dinsdag, 24 september, 2024

Max Verstappen begon het weekend in Singapore met een opmerkelijke straf. Hij kreeg een soort taakstraf van de stewards, omdat hij had gevloekt tijdens de persconferentie. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur vindt de vergelijking met voetbal een beetje ver gaan.

Rosberg ziet grote problemen voor Verstappen

dinsdag, 24 september, 2024

De Grand Prix van Singapore werd gedomineerd door het team van McLaren. Lando Norris won met een enorme voorsprong op Max Verstappen en Oscar Piastri kwam als derde over de streep. Nico Rosberg denkt dat Verstappen nu een groot probleem heeft.

Wolff ergert zich aan Russell-interesse Horner

dinsdag, 24 september, 2024

Red Bull-teambaas Christian Horner zorgde afgelopen weekend voor de nodige verbazing. Toen hij de coureurskwestie besprak, stelde hij dat het dom zou zijn om niet naar George Russell te kijken. Toto Wolff is niet zo blij met deze uitspraken van zijn Red Bull-collega.