Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 23rd, 2024

‘Sargeant sluit deal voor eerste IndyCar-test’

maandag, 23 september, 2024

Logan Sargeant zit sinds het raceweekend in Zandvoort zonder werk. De Amerikaan werd aan de kant geschoven door Williams, maar het lijkt erop dat hij een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Hij gaat namelijk later dit jaar zijn eerste IndyCar-test afwerken voor het team van Meyer Shank Racing.

Review: nieuwe Kia Picanto (2024) is sympathiek en comfortabel (en dat voor die prijs)

maandag, 23 september, 2024

Waar concurrenten als de Opel Karl, de Volkswagen Up en de Peugeot 108 verdwenen, blijft de Kia Picanto gewoon bestaan. Sterker nog, er is een nieuwe versie. Al bleef in de nieuwe Kia Picanto (2024) veel bij het oude.

Horner wijst naar Norris: "Geluksvogel"

maandag, 23 september, 2024

Max Verstappen kwam in Singapore als tweede over de streep met een ruime achterstand op Lando Norris. De Brit reed geen foutloze race, want hij had een paar ontmoetingen met de muur. Volgens Christian Horner was Norris dan ook een echte geluksvogel.

Zware avond voor Perez: "Het was onmogelijk om in te halen"

maandag, 23 september, 2024

Sergio Perez kende een tegenvallende race in de straten van Singapore. Op het circuit van Marina Bay had hij het lastig om door het veld heen te komen, en kwam hij niet verder dan de tiende plaats. De teleurstelling bij Perez was groot na afloop van de race.

Wolff : "Beide coureurs hadden last van oververhitting"

maandag, 23 september, 2024

Het team van Mercedes liet hun coureurs na afloop van de Grand Prix van Singapore niet verschijnen in de mediapen. George Russell en Lewis Hamilton hadden een zware race achter de rug, en teambaas Toto Wolff legt uit waar de twee mannen last van hadden.

Dag 3 in Singapore: Afscheid van een smaakmaker

maandag, 23 september, 2024

Gisteren werd op het stratencircuit van Marina Bay de Grand Prix van Singapore verreden. Het was een race zonder veel spektakel, maar er waren wel veel opvallende dingen. Het leek erop dat het de laatste race van Daniel Ricciardo was, de Australiër is nog altijd een geliefde coureur. Maar nu lijkt zijn loopbaan in de [...]

Skoda Octavia Combi (2024) test – hij heeft wat verloren en dat is goed nieuws

maandag, 23 september, 2024

De Skoda Octavia heeft geen driecilinder meer. Hoera! Begrijp ons niet verkeerd: de motor beviel prima, maar in een auto met het formaat van de Skoda Octavia willen we graag minimaal één cilinder meer. En dat is nu gebeurd.