Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 22nd, 2024

Hülkenberg kan geluk niet op na P6: "Was bijna perfect"

zondag, 22 september, 2024

Nico Hülkenberg was misschien wel dé verrassing van de dag. De Duitser, die het hele weekend niet bepaald was opgevallen, kwam in de kwalificatie boven drijven en ging met P6 aan de haal.

Grote teleurstelling bij Perez: "Het wordt een lastige zondagavond

zondag, 22 september, 2024

Sergio Perez kende gisteren een rampzalige kwalificatie in Singapore. Hij kreeg zijn banden niet aan de praat en hij noteerde slechts de dertiende tijd. Na afloop van zijn te korte kwalificatie was de teleurstelling groot bij de Mexicaanse Red Bull Racing-coureur.

Ed Carpenter Racing verlengt aflopende contract Rinus VeeKay niet

zondag, 22 september, 2024

Rinus 'VeeKay' van Kalmthout zal volgend jaar niet voor Ed Carpenter Racing rijden. De 24-jarige Nederlander heeft te horen gekregen dat zijn aflopende contract vanwege de financiële situatie bij ECR niet verlengd zal gaan worden. Hij zal op zoek moeten gaan naar een ander zitje.

Marko steunt Verstappen: "Negatief verrast door deze straf"

zondag, 22 september, 2024

De taakstraf van Max Verstappen blijft de gemoederen bezighouden in de Formule 1-wereld. Veel mensen zijn het niet eens met deze zware straf, en ook Helmut Marko vindt het onzin. De Oostenrijkse teamadviseur stelt dat Red Bull negatief werd verrast door de straf.

Dag 2 in Singapore: Een vloek en een zegen

zondag, 22 september, 2024

Gisteren werden de derde vrije training en de kwalificatie verreden op het circuit van Marina Bay in Singapore. Het was een dag vol met spektakel en opmerkelijke momenten, maar uiteindelijk ging het toch weer om de straf van Max Verstappen. De Nederlander besloot een sterk statement te maken.