Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 21st, 2024

Brown lacht om achtervleugel-zaak: "Dit had ik wel verwacht"

zaterdag, 21 september, 2024

Het team van McLaren stond op de vrijdag in Singapore in het middelpunt van de aandacht. De FIA besloot de Bakoe-achtervleugel van het team toch te verbieden. Zak Brown houdt zijn schouders erover op en hij stelt dat ze dit wel zagen aankomen.

Norris rekent zich nog niet rijk: "Gaat nu om perfectioneren"

zaterdag, 21 september, 2024

Het team van McLaren liet op de vrijdag in Singapore zien dat ze de favorieten zijn voor de zege. Lando Norris kende twee sterke vrije trainingen, maar hij is niet helemaal zeker van zijn zaak. Norris stelt dat de sterke punten van zijn team ook hun zwaktes zijn.

Hamilton baalt: "Niet mogelijk om Q3 te bereiken"

zaterdag, 21 september, 2024

Lewis Hamilton kende een rampzalige vrijdag in Singapore. De Britse zevenvoudig wereldkampioen worstelde met zijn auto en hij wist geen snelle tijden te noteren. Hamilton heeft dan ook geen hoge verwachtingen voor het restant van het raceweekend onder het kunstlicht.

Dag 1 in Singapore: De vloek van Verstappen

zaterdag, 21 september, 2024

Gisteren werden op het circuit van Marina Bay in Singapore de eerste twee vrije trainingen verreden. In de stadstaat ging het echter amper om de resultaten in de trainingen, want de taakstraf voor Max Verstappen was het gesprek van de dag. Eén simpel onschuldig scheldwoordje zorgde voor de nodige ophef.