Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 18th, 2024

Hill ziet groot voordeel Verstappen in titelstrijd met Norris

woensdag, 18 september, 2024

Max Verstappen kan dit jaar voor het vierde seizoen op rij wereldkampioen worden in de Formule 1. Zijn team Red Bull heeft het momenteel zwaar, maar Verstappen voert nog altijd het kampioenschap aan. Damon Hill denkt dat dit een voordeel is voor Verstappen.

Zelfverzekerde Norris verwacht ‘leuke’ race in Singapore

woensdag, 18 september, 2024

Lando Norris reist met een goed gevoel af naar Singapore. De Brit reed in Azerbeidzjan een sterke inhaalrace en zijn team McLaren nam daar de leiding in het constructeurskampioenschap over van Red Bull. Norris verwacht een zeer leuke race in Singapore.

Perez aast op revanche na pijnlijke crash in Bakoe

woensdag, 18 september, 2024

Sergio Perez kende afgelopen weekend in Bakoe een sterke race. Hij streed om de podiumplaatsen, maar hij viel uit na een crash met Carlos Sainz. Zijn performance geeft hem veel vertrouwen en hij hoopt deze vorm vast te houden voor de race in Singapore.

Aston Martin werkt eerste test af met 2026-banden

woensdag, 18 september, 2024

Bandenleverancier Pirelli heeft een belangrijke stap gezet met het oog op 2026. In dat jaar introduceert het Italiaanse bedrijf nieuwe banden, en de eerste prototypes hebben het levenslicht gezien. Op het circuit van Barcelona zijn de eerste tests uitgevoerd.

Pirelli noemt éénstopper ‘enige juiste strategie’ voor GP Singapore

woensdag, 18 september, 2024

Bandenleverancier Pirelli heeft de éénstopper benoemt tot de 'enige juiste strategie' voor de Grand Prix van Singapore. Dit heeft volgens de Italianen vooral te maken met de verlaging van de snelheid in pitstraat.

VCARB presenteert wel een speciale livery voor GP Singapore

woensdag, 18 september, 2024

In tegenstelling tot grote broer Red Bull Racing heeft Visa Cash App RB wel een speciale livery gepresenteerd voor het Grand Prix-weekend in Singapore. Het team uit Faenza zal op het Marina Bay Street Circuit gaan racen met een 'denim livery', ontworpen door sponsor en kledingmerk HUGO.

Toto Wolff verwacht ‘uitdaging’ voor Mercedes in Singapore

woensdag, 18 september, 2024

Mercedes is niet lekker uit de zomerstop gekomen. De Zilverpijlen wisten twee van de drie laatste races voor de zomerstop te winnen, maar worstelen vanaf de Grand Prix van Nederland enorm met de W15. Ook in Singapore verwacht teambaas Toto Wolff weer een 'uitdaging' voor het Duitse team.

Verstappen positief: "Updates gaan de goede kant op"

woensdag, 18 september, 2024

Na een rampzalig weekend in Bakoe wil Max Verstappen in Singapore beter voor de dag gaan komen. Red Bull had het in de afgelopen jaren zwaar in de Aziatische stadstaat en Verstappen is zich daarvan bewust. Verstappen verwacht dan ook een grotere uitdaging.

Red Bull past teamstructuur aan, promotie voor Lambiase

woensdag, 18 september, 2024

Het team van Red Bull Racing zal in de komende jaren met een aangepaste teamstructuur gaan werken. Het aanstaande vertrek van Jonathan Wheatley zorgt ervoor dat Red Bull de taken moet herverdelen. Het lijkt er sterk op dat Gianpiero Lambiase een grotere rol binnen het team gaat krijgen.

Red Bull stopt met speciale liveries om gewicht te besparen

woensdag, 18 september, 2024

Het team van Red Bull Racing zou dit seizoen een aantal races gaan rijden met een speciale livery. Het was de bedoeling dat de fans het design konden kiezen, maar Red Bull heeft besloten om hier toch niet mee te gaan rijden. Het zou namelijk impact hebben op het gewicht van de auto's.