Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 16th, 2024

Ophef over achtervleugel McLaren, wat is er aan de hand?

maandag, 16 september, 2024

Het team van McLaren kende in Azerbeidzjan een succesvol weekend. Oscar Piastri won de race en McLaren nam de leiding van Red Bull over in het constructeurskampioenschap. Toch gaat het niet alleen om de successen van het Britse team. Op sociale media is er namelijk veel ophef ontstaan over de achtervleugel van het team. McLaren [...]

Wolff ziet Red Bull instorten: "Maar schrijf ze niet af"

maandag, 16 september, 2024

Het team van Red Bull Racing kampt met een flinke vormdip. Al maanden vallen de resultaten tegen, en afgelopen weekend in Azerbeidzjan verloren ze de leiding in het constructeurskampioenschap. Mercedes-teambaas Toto Wolff ziet de dominantie van Red Bull instorten, maar hij wil ze nog niet volledig afschrijven.

McLaren looft Norris: "Helft van de zege komt door Lando"

maandag, 16 september, 2024

Het team van McLaren kende een ijzersterk weekend in Azerbeidzjan. De Britse formatie won de race met Oscar Piastri en ze grepen de koppositie in het constructeurskampioenschap. Teambaas Andrea Stella was na afloop lovend over het teamwork van Lando Norris.

Dolle vreugde bij puntenpakker Colapinto: "Voelt fantastisch"

maandag, 16 september, 2024

Het team van Williams kende een geweldig weekend in Azerbeidzjan. De Britse renstal pakte met beide coureurs punten, en dat is zeer knap. Franco Colapinto kwam in zijn tweede Grand Prix als achtste over de streep en dat gaf hem na afloop een heel erg goed gevoel.

Norris haalt uit naar FIA vanwege mislukte kwalificatie: "Het was niet eerlijk"

maandag, 16 september, 2024

Lando Norris wist zich na een knappe inhaalrace op te werken van de vijftiende naar de vierder positie. De Brit liep zodoende drie punten in op titelrivaal Max Verstappen. Na de race is Norris echter ook nog steeds niet te spreken over de actie van de FIA tijdens de kwalificatie.

Bearman kritisch op wedstrijdleiding: "Het was erg raar"

maandag, 16 september, 2024

Oliver Bearman heeft aan zijn eerste Grand Prix in een Haas een puntje overgehouden. De 19-jarige Brit leek naast punten te grijpen, maar profiteerde optimaal van de crash van Carlos Sainz en Sergio Perez. Hij is na de race blij met zijn puntje, maar is ook kritisch op zichzelf en de wedstrijdleiding. 

Dit gebeurde er bij de Formule 2 in Azerbeidzjan

maandag, 16 september, 2024

In Bakoe klonk op de zondag sinds tijden weer eens het Wilhelmus. Niet voor Max Verstappen, maar voor Formule 2 -coureur Richard Verschoor. De rijder uit Benschop kon met een gerust hart slapen met de nummer-een-beker, want dit keer geen diskwalificatie die hem van een zege beroofde. Maar er gebeurde veel meer dit weekend in [...]

Norris vindt niet dat hij Verstappen verklikte bij VSC-moment

maandag, 16 september, 2024

Max Verstappen kende een frustrerende race in Bakoe. Na afloop van de race moest hij zich ook nog melden voor de stewards, omdat hij had ingehaald tijdens de Virtual Safety Car. Lando Norris meldde deze actie van Verstappen direct over de boordradio, maar hij ziet dat niet als klagen.

Balende Marko heeft harde boodschap: "We hebben geluk gehad"

maandag, 16 september, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een rampzalige race in Azerbeidzjan. Max Verstappen kwam als vijfde over de streep, maar hij moet vrezen voor een straf. Sergio Perez viel uit na een crash in de slotfase. Helmut Marko baalt en stelt dat hij geen vooruitgang verwacht tot en met Austin.

Formule 1 werkt in 2025 wintertest af in Bahrein

maandag, 16 september, 2024

De Formule 1 en de FIA hebben bekend gemaakt waar de wintertest in 2025 wordt afgewerkt. Het was geruime tijd onduidelijk, aangezien het aankomende seizoen start in Australië. De wintertest wordt in 2025 verreden op het Bahrain International Circuit in Bahrein. Het circuit in Sakhir was in de afgelopen jaren ook de host van de [...]