Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 15th, 2024

Marko zet constructeurstitel uit zijn hoofd

zondag, 15 september, 2024

De Azerbeidzjaanse Grand Prix was geen succes voor het team van Red Bull Racing. Max Verstappen werd met een gelukje vijfde en Sergio Perez viel uit na een harde crash met Carlos Sainz. Helmut Marko heeft de constructeurstitel in ieder geval al uit zijn hoofd gezet.

Hamilton na dramatische race: "Het was verschrikkelijk"

zondag, 15 september, 2024

Lewis Hamilton heeft met wat geluk twee zwaarbevochten punten overgehouden aan de Grand Prix van Azerbeidzjan. De Brit had totaal niet de snelheid in een volgens hem "verschrikkelijk race". 

Verstappen in zak en as: "Dit wil ik niet elke race"

zondag, 15 september, 2024

Max Verstappen kende een rampzalig weekend in de straten van Bakoe. In Azerbeidzjan wist hij weer niet te schitteren en kwam hij als vijfde over de streep. De teleurstelling was groot, maar Verstappen ziet wel een aantal lichtpuntjes. Dat betekent echter niet dat hij enorm positief is.

Vasseur wijst na incident naar Perez: "Checo had genoeg ruimte aan de linkerkant"

zondag, 15 september, 2024

Carlos Sainz en Sergio Perez waren in ronde 50 van de 51 verwikkeld in een felle strijd om P3. De twee coureurs gingen zij-aan-zij het rechte stuk op richting bocht drie, maar nog voordat ze bij die bocht gearriveerd waren, ging het mis en crashten ze. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur wijst na de race naar de [...]

Norris vol vertrouwen na knappe inhaalrace: "Auto werkt goed op alle type circuits"

zondag, 15 september, 2024

Lando Norris is na een fenomenale inhaalrace toch drie punten ingelopen op titelrivaal Max Verstappen. De Brit startte vanaf P15, maar werkte zich knap op naar P4. Hij heeft dan ook veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.

Sainz zag crash niet aankomen: "Weet zeker dat ik niets verkeerd deed"

zondag, 15 september, 2024

Carlos Sainz verlaat Bakoe met lege handen. De Spaanse Ferrari-coureur vocht in de slotfase om de podiumplekken, maar hij vloog samen met Sergio Perez de muur in. Sainz baalde, maar hij is van mening dat hij geen schuld heeft aan de flinke crash. De stewards waren het met hem eens en deelden geen straf uit.

McLaren ontvangt zware boete na opmerkelijke blunder

zondag, 15 september, 2024

Het team van McLaren kende een geweldig weekend in Bakoe. Ze wonnen de race met Oscar Piastri en ze namen de leiding over van Red Bull in het constructeurskampioenschap. Toch sluiten ze het weekend af met een kater, want ze hebben een flinke boete ontvangen.

Perez wijst naar Sainz na harde crash

zondag, 15 september, 2024

Sergio Perez kende een geweldig weekend in de straten van Bakoe. Toch gaat hij met lege handen naar huis, want in de slotfase crashte hij met Carlos Sainz. Perez was zwaar teleurgesteld en hij stelde dat de schuld van dit incident bij Sainz lag. De stewards gaan daar echter niet in mee.

Verstappen ontvangt waarschuwing voor inhalen onder VSC

zondag, 15 september, 2024

Max Verstappen heeft geen straf ontvangen na afloop van de Azerbeidzjaanse Grand Prix. Hij moest zich melden, omdat hij mogelijk had ingehaald tijdens een Virtual Safety Car. De stewards hebben het moment bekeken, en ze vonden een waarschuwing voldoende.

Perez en Sainz ontlopen straf na flinke crash in Bakoe

zondag, 15 september, 2024

De stewards hebben een besluit genomen over de crash tussen Carlos Sainz en Sergio Perez. De twee coureurs crashten in de slotfase en daarbij zagen ze allebei een podiumplek in rook opgaan. Ze wezen naar elkaar, maar de stewards hebben geen straf uitgedeeld.