Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 13th, 2024

Bearman stelt duidelijk doel: "Wil trots zijn op mijn prestaties"

vrijdag, 13 september, 2024

Oliver Bearman kende een uitstekende vrijdag in Azerbeidzjan. De vervanger van de geschorste Kevin Magnussen noteerde tijdens de twee trainingen de elfde en de tiende tijd. De Brit is erg tevreden na zijn sterke vrijdag, en hij heeft ook een duidelijk doel voor ogen. 

Hamilton wijst naar favorieten: "Wij zitten ook in dat gevecht"

vrijdag, 13 september, 2024

Lewis Hamilton kende een goede eerste dag in Bakoe. Op het circuit in de straten van de Azerbeidzjaanse hoofdstad zag hij er snel uit in de eerste twee vrije trainingen. Na afloop van de sessie stelde Hamilton dat hij had genoten, maar hij wilde zichzelf nog niet als favoriet aanwijzen.

Russell na vrijdag vol problemen: "Moet proberen die kloof te dichten"

vrijdag, 13 september, 2024

George Russell beleefde een vrijdag met veel problemen in Azerbeidzjan. Nadat er tussen de sessies een motorissue werd geconstateerd bij de Brit, moest hij aan het einde van de tweede training eerder naar binnen door een ander probleem. Bovendien had hij ook niet de snelheid van zijn teamgenoot. 

Teleurstelling bij Norris: "Komen echt flink tekort"

vrijdag, 13 september, 2024

Het team van McLaren kende geen sterke vrijdag in de straten van Bakoe. De concurrentie was veel sneller en ze liepen tegen een aantal probleempjes aan. Lando Norris was na afloop van de tweede vrije training dan ook allesbehalve tevreden met zijn prestaties.

Verschoor zag pole bijna in rook opgaan: "Dacht dat ik de muur in zou gaan"

vrijdag, 13 september, 2024

Richard Verschoor pakte in Bakoe zijn tweede pole position uit zijn F2-carrière. Maar de coureur uit Benschop zag zijn pole bijna in rook opgaan door een rode vlag.

‘Newey dit seizoen niet meer aanwezig bij Grands Prix’

vrijdag, 13 september, 2024

Adrian Newey maakte deze week zijn toekomstplannen bekend. De Britse topontwerper gaat vanaf maart 2025 aan de slag bij het team van Aston Martin. Het lijkt er dan ook op dat Newey dit seizoen niet meer namens Red Bull op de circuits aanwezig zal zijn.

Marko onder de indruk van Rocco Coronel: "Hebben wellicht Max’s opvolger gevonden"

vrijdag, 13 september, 2024

Red Bull Racing heeft afgelopen week Rocco Coronel toegevoegd aan de opleidingsploeg. De zoon van coureur Tom Coronel maakte tijdens de Red Bull Driver Search in Jerez veel indruk op Helmut Marko, die hoopt dat hij de vervanger van Max Verstappen in huis heeft gehaald. 

Positieve Perez durft te dromen van pole position

vrijdag, 13 september, 2024

Het team van Red Bull Racing beleefde een positieve vrijdag in Azerbeidzjan. In de eerste twee vrije trainingen zagen Max Verstappen en Sergio Perez er snel uit. Perez was heel erg tevreden en hij durft zelfs al te dromen van een strijd om de pole position.

Sainz ontvangt waarschuwing na incident met Perez

vrijdag, 13 september, 2024

De stewards hebben snel een beslissing genomen over het incident tussen Carlos Sainz en Sergio Perez in de tweede vrije training. Het was duidelijk dat de schuld bij Sainz lag, maar de stewards hebben besloten slechts een waarschuwing uit te delen aan hem.

Verstappen ziet lichtpuntjes: "Lijkt erop dat we competitiever zijn"

vrijdag, 13 september, 2024

Na rampzalige raceweekenden in Zandvoort en Monza wil Max Verstappen dit weekend vooruitgang zien. In de eerste twee vrije trainingen in Bakoe zag Verstappen er snel uit. De Nederlander was dan ook tevreden en stelde dat Red Bull er competitiever uitziet.