Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 12th, 2024

Ford Kuga facelift (2024) review: waarom hij plotseling 4000 euro goedkoper werd

donderdag, 12 september, 2024

De Ford Kuga is de bestverkochte plug-in hybride van Europa, maar bij ons staat-ie op plek 2. Dat moet anders, vindt Ford. Samen met de facelift gaat er 4000 euro van de prijs af.

Norris gaat niet mee in woorden Verstappen: "Max kan zeggen wat hij wil"

donderdag, 12 september, 2024

Max Verstappen zei na de Grand Prix van Italië dat het winnen van de rijderstitel en het constructeurskampioenschap met de huidige RB20 niet realistisch is. Tijdens de mediadag in Azerbeidzjan werd Lando Norris geconfronteerd met de woorden van zijn titelrivaal. De Brit moet erom lachen en zou 'liever in de schoenen van Verstappen willen staan'. 

Verstappen maakt zich niet druk over teamorders bij McLaren

donderdag, 12 september, 2024

Max Verstappen moet dit weekend op jacht gaan naar eerherstel. Na teleurstellende races in Zandvoort en Monza, wil hij beter presteren in Bakoe. Bij concurrent McLaren hebben ze nu Lando Norris aangewezen als kopman, maar dat kan Verstappen niet zoveel schelen.

Piastri duidelijk over teamorders: "Ik ga niet elke race zomaar even aan de kant"

donderdag, 12 september, 2024

Het is inmiddels hét gespreksonderwerp in de F1-paddock: de teamorders bij het team van McLaren. Nu Andrea Stella en Zak Brown bekend hebben gemaakt dat Lando Norris tijdelijk de kopman wordt binnen het team, heeft dat gevolgen voor Oscar Piastri, die zijn teamgenoot meer zal moeten gaan helpen. De Australiër heeft nu glashelder gereageerd op die [...]

Wat doet het weer in Bakoe?

donderdag, 12 september, 2024

Dit weekend staat de Azerbeidzjaanse Grand Prix op het programma. In de straten van Bakoe zullen de coureurs ongetwijfeld voor spektakel gaan zorgen. Ze hoeven geen rekening te houden met regen, maar als ze naar de lucht kijken zullen ze worden geconfronteerd met woestijnstof.

Norris zwakt kopmanschap af: "Oscar helpt alleen als het echt nodig is"

donderdag, 12 september, 2024

Het team van McLaren heeft deze week een belangrijke beslissing genomen. Teambaas Andrea Stella maakte namelijk bekend dat ze Lando Norris hebben uitgekozen als kopman. De Brit is blij met de keuze, maar in Bakoe ontkent hij dat alle focus nu op hem komt te liggen.

Bottas positief over contractonderhandelingen: "Er wordt vooruitgang gemaakt"

donderdag, 12 september, 2024

Sauber, wat in 2026 het fabrieksteam van Audi zal gaan worden, is nog altijd op zoek naar een coureur die het stoeltje naast Nico Hülkenberg moet gaan innemen. Volgens Audi-kopstuk Mattia Binotto is er nog geen definitieve keuze gemaakt of het team voor een ervaren coureur of een jong talent gaat. Valtteri Bottas, een van de [...]

Red Bull-toptalent Lindblad met F2-debuut in 2025

donderdag, 12 september, 2024

Veel jonge talenten beginnen hun toekomstplannen bekend te maken. Meerdere Formule 3-coureurs maakten in de afgelopen dagen promotie naar de Formule 2. Ook Red Bull-talent Arvid Lindblad mag zich gaan klaarmaken voor een kans in deze klasse, hij gaat volgend jaar rijden voor Campos. Lindblad wordt gezien als één van de grootste talenten uit de [...]

Steiner waarschuwt invaller Bearman: "Dit wordt een reality check"

donderdag, 12 september, 2024

Oliver Bearman rijdt aankomend weekend in Bakoe zijn tweede Grand Prix uit zijn loopbaan. De talentvolle Brit stapt in bij het team van Haas als vervanger van de geschorste Kevin Magnussen. Volgens Günther Steiner gaat dit een reality check worden voor Bearman.

Russell ambitieus: "Klaar om te vechten voor de titel in 2025"

donderdag, 12 september, 2024

George Russell staat aan de vooravond van een belangrijke fase in zijn loopbaan. De Brit is volgend jaar de meest ervaren coureur bij Mercedes, en dat geeft hem een nieuwe rol binnen het team. Russell denkt dat hij klaar is voor de rol van kopman bij Mercedes.