Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 10th, 2024

Review Ford Puma facelift (2024): zo probeert Ford Nederlanders te verleiden

dinsdag, 10 september, 2024

De Ford Puma is de populairste Ford van Europa, maar in Nederland moet hij de Kuga en Focus voor zich dulden. Wie weet wat een facelift en een forse prijsverlaging daaraan kunnen doen … We testen de nieuwe Ford Puma in de Ardennen.

Newey sprak met meerdere teams: "Gevleid door de interesse"

dinsdag, 10 september, 2024

Vandaag werd duidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper gaat begin 2025 aan de slag bij Aston Martin, zo werd bekendgemaakt op een speciale persconferentie. Newey stelt dat hij is benaderd door meerdere teams en dat hij ook meerdere gesprekken heeft gevoerd.

‘Bortoleto mag met Audi onderhandelen van McLaren’

dinsdag, 10 september, 2024

Audi is nog altijd op zoek naar een tweede coureur voor hun Formule 1-project. Nico Hülkenberg werd eerder dit jaar al vastgelegd, maar wie zijn teamgenoot wordt is onduidelijk. De jonge Braziliaan Gabriel Bortoleto zou op het lijstje van Audi staan, en het lijkt erop dat hij nu toestemming heeft gekregen om de gesprekken te [...]

Perez haalt kracht uit steun Mexicaanse fans

dinsdag, 10 september, 2024

Sergio Perez is bezig met een lastig seizoen in de Formule 1. De Red Bull-coureur worstelt met zijn vorm en voor de zomerstop werd er zelfs getwijfeld aan zijn toekomst bij het team. Perez blijft zich echter focussen en hij is blij met de enorme steun die hij ontvangt uit zijn thuisland Mexico.

Alonso noemt Aston Martin ‘het team van de toekomst’ na komst Newey

dinsdag, 10 september, 2024

Adrian Newey zal per 1 maart 2025 aan de slag gaan voor het team van Aston Martin, het team waar tweevoudig wereldkampioen Fernando Alonso onder contract staat. De Spanjaard is blij dat hij eindelijk met de topontwerper mag gaan samenwerken, en noemt het team uit Silverstone 'het team van de toekomst'.

McLaren-teambaas blij met competitief Ferrari: "Goed nieuws voor ons"

dinsdag, 10 september, 2024

McLaren is een felle strijd verwikkeld met Red Bull om zowel het constructeurs- als het rijderskampioenschap. Door de sterke prestaties van Ferrari tijdens de doubleheader Zandvoort-Monza, lijkt de Scuderia zich te gaan mengen in de strijd vooraan het veld. McLaren-teambaas Andrea Stella vindt dat vooral 'goed nieuws' voor het team uit Woking.

Newey focust zich bij Aston Martin niet op nevenprojecten

dinsdag, 10 september, 2024

Het team van Aston Martin bevestigde vandaag één van de grootste transfers uit de recente Formule 1-geschiedenis. Adrian Newey gaat begin volgend jaar aan de slag bij de Britse renstal. Newey geeft aan dat hij zich bij Aston Martin niet gaan bezighouden met nevenprojecten.

Met Newey is de droom van Lawrence Stroll realistischer dan ooit

dinsdag, 10 september, 2024

Vandaag kwam het team van Aston Martin met sensationeel nieuws naar buiten. De Britse renstal heeft Adrian Newey gecontracteerd, het is één van de grootste transfers van deze eeuw in de Formule 1. Met Newey aan boord gaat Aston Martin-eigenaar Lawrence Stroll op jacht naar zijn ultieme droom: de wereldtitel.

Lawrence Stroll dolblij met komst Newey: "Hij is de beste ter wereld"

dinsdag, 10 september, 2024

Topontwerper Adrian Newey heeft na zijn vertrek bij Red Bull Racing een nieuw avontuur gevonden in de koningsklasse van de autosport. De 65-jarige Brit gaat per 1 maart 2025 aan de slag bij het team van Aston Martin. Lawrence Stroll, teameigenaar en uitvoerend voorzitter van het team uit Silverstone, kan zijn geluk niet op.

Norris doet opvallende onthulling: "Ik drink nooit tijdens een race"

dinsdag, 10 september, 2024

Lando Norris heeft onthuld dat hij tijdens een race nooit drinkt. De McLaren-coureur neemt zijn bidon vaak niet eens mee en doet het praktisch iedere race zonder ook maar één druppel water. Hij zorgt er daarom voor dat hij 'op andere manieren' genoeg energie heeft om de finish te halen.