Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 8th, 2024

Video: Deze coureur zit ‘vast’ in nauwe straatjes van Bakoe

zondag, 8 september, 2024

Het bijna zes kilometerlange stratenparcours van Bakoe is een divers baantje met allerlei bochtencombinaties en het bekende lange volgas-gedeelte van 2.2 kilometer richting start en finish plus de krappe bocht langs het prachtige kasteel Mardakan. Het is zo nauw daar dat er geen twee F1-wagens door heen kunnen. Toch biedt het circuit genoeg uitwijkmogelijkheden als je [...]

Tevreden Verstappen sr. scoort P2 in rally ‘Omloop van Vlaanderen’

zondag, 8 september, 2024

Jos Verstappen deed dit weekeinde opnieuw mee aan de rally van 'Omloop van Vlaanderen', onderdeel van het Belgische rally-kampioenschap (BRC). De voormalig F1-coureur werd verslagen door Cedric Cherain en diens copiloot Damien Withers. De achterstand bedroeg 33 seconden in het klassement. ''Meer zat er niet in'', zei de 52-jarige Verstappen onder andere na afloop op de [...]

Miami denkt serieus na over organiseren nachtrace

zondag, 8 september, 2024

De organisatie van de Grand Prix van Miami denkt nog altijd na over hoe ze het evenement kunnen verbeteren. De race rondom het Hard Rock Stadium is altijd een grote show, maar daar kunnen dingen worden aangepast. Er wordt nu weer gekeken naar de mogelijkheden voor een nachtrace.

Theo Pourchaire heeft problemen om zitje te vinden: "Ik heb geen geld om op tafel te leggen"

zondag, 8 september, 2024

Théo Pourchaire hoopte na zijn Formule 2-titel vorig jaar een kans te krijgen in de Formule 1, maar hij zag die kans door het beperkte aantal stoeltjes in de koningsklasse van de autosport in rook opgaan. Hij is momenteel nog op zoek naar een zitje voor 2025, maar kampt met budgetproblemen.

Rosberg ziet frustratie bij Verstappen: "Hij wordt boos en ongeduldig"

zondag, 8 september, 2024

Het team van Red Bull Racing is niet langer de heersende renstal in de Formule 1. In Monza werd dat vorige week pijnlijk duidelijk en dat zorgde voor ontevredenheid bij Max Verstappen. Nico Rosberg ziet dat Verstappen steeds geïrriteerder begint te raken.

Hamilton twijfelt over zijn nalatenschap

zondag, 8 september, 2024

Lewis Hamilton staat bekend als een coureur met een groot hart voor de wereld. De Brit maakt graag tijd voor zijn fans en hij bemoeit zich met maatschappelijke zaken. Toch stelt Hamilton dat hij het heel erg lastig vindt om na te denken over zijn nalatenschap.

Danner wijst naar Horner bij Red Bull-problemen: "Nu is het zijn beurt"

zondag, 8 september, 2024

De problemen bij het team van Red Bull Racing zijn zeer groot. De Oostenrijkse renstal kan niet langer vechten om de zeges en ze zijn ingehaald door hun concurrenten. Christian Danner stelt dat er een verband is tussen de problemen op de baan en de problemen achter de schermen.