Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 6th, 2024

‘Ferrari wilde Lambiase aantrekken als engineer voor Hamilton’

vrijdag, 6 september, 2024

Het team van Ferrari is bezig met de voorbereidingen op de komst van Lewis Hamilton. De Britse zevenvoudig wereldkampioen gaat vanaf 2025 voor Ferrari rijden, en ze willen Hamilton een topteam geven. Het lijkt erop dat Ferrari heeft geprobeerde Gianpiero Lambiase los te weken bij Red Bull Racing.

Antonelli rekent af met Doohan in strijd om startnummer voor 2025, FIA moet nog goedkeuring geven

vrijdag, 6 september, 2024

Andrea Kimi Antonelli heeft bevestigd dat hij tijdens zijn debuutjaar in de Formule 1 met startnummer twaalf op zijn Mercedes-bolide wil gaan racen. De Italiaan, die Jack Doohan aftroefde, moet alleen nog wachten op de FIA, want de autosportfederatie moet het nog goedkeuren.

Wolff ziet McLaren-dilemma: "Dansen op een dun koord"

vrijdag, 6 september, 2024

Het team van McLaren jaagt momenteel op de wereldtitels. Ze maken een goede kans op de titels, maar ze willen geen nummer 1-coureur aanwijzen. Dit zorgt regelmatig voor opvallende situaties en volgens Toto Wolff is dit een enorm lastige situatie voor zijn concurrent.

Binotto blaast Vettel-geruchten nieuw leven in

vrijdag, 6 september, 2024

Viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel wordt al geruime tijd in verband gebracht met een comeback in de Formule 1. De naam van de Duitse oud-coureur wordt nu genoemd bij Audi. Mattia Binotto reageert niet ontkennend als hij wordt gevraagd naar Vettel.

President GP Miami overtuigd van succes sprintformat na eerdere twijfels

vrijdag, 6 september, 2024

De Grand Prix van Miami is inmiddels een bekend gezicht op de Formule 1-kalender. Dit jaar stond alweer de derde editie van de race op het programma, maar er werd coor het eerst een weekend met het sprintformat georganiseerd op het stratencircuit. Tyler Epp, de president van de Miami GP, herziet zijn eerdere mening over het [...]

Trotse Bearman verwacht zware invalbeurt in Bakoe

vrijdag, 6 september, 2024

Het team van Haas maakte vandaag bekend dat Oliver Bearman in Bakoe de geschorste Kevin Magnussen zal vervangen. Het nieuws is geen verrassing, en Bearman heeft veel zin in deze kans. Hij denkt wel dat het lastig gaat worden, aangezien hij weinig voorbereidingstijd heeft gehad.

Rosberg stuurde Norris een DM: "Zijn glas is altijd halfleeg"

vrijdag, 6 september, 2024

Lando Norris is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. De Britse McLaren-coureur maakt nog kans op de wereldtitel, maar hij is heel erg kritisch op zichzelf. Nico Rosberg vindt dat geen goede houding, en hij heeft dit dan ook persoonlijk laten weten aan Norris.

Steiner ziet luxepositie Verstappen: "Max wilde naar Mercedes gaan"

vrijdag, 6 september, 2024

Het is duidelijk dat Max Verstappen niet tevreden is met de huidige situatie bij Red Bull. Verstappen werd in verband gebracht met een overstap naar Mercedes, maar dat kwam er niet van. Günther Steiner denkt dat Verstappen door de Mercedes-verhalen in een luxepositie zit.

Marko hoopt op oplossingen en wijst Austin aan als mogelijk omslagpunt

vrijdag, 6 september, 2024

Red Bull Racing kampt al een aantal races met balansproblemen, maar de Oostenrijkse renstal is met man en macht op zoek naar oplossingen, zegt adviseur Helmut Marko. Hij stipt de Grand Prix van Amerika aan als hét mogelijke omslagpunt. 

Jordan ziet catastrofale situatie bij Red Bull

vrijdag, 6 september, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft moeilijke tijden in de Formule 1. Van hun voorsprong is niets meer over en ook de wereldtitels komen nu in gevaar. Eddie Jordan bekijkt de situatie van een afstandje en hij stelt dat het een catastrofale zaak is bij Red Bull.