Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 5th, 2024

Hamilton kondigt nieuwe updates voor worstelend Mercedes aan

donderdag, 5 september, 2024

Mercedes worstelt sinds de zomerstop met haar W15, maar daar moet in de komende races verandering in gaan komen. Lewis Hamilton onthulde na de race in Monza namelijk dat er nieuwe Mercedes-updates zullen komen.

McLaren doet expres rustig aan met vloerupdates

donderdag, 5 september, 2024

Het team van McLaren is momenteel één van de snelste teams in de Formule 1. Ze hebben dit jaar grote stappen gezet, en dat is opvallend. Ze hebben namelijk amper grote updates geïntroduceerd, en volgens teambaas Andrea Stella is dat een bewuste keuze.

Marko onthult: "Contract voor Norris lag al klaar"

donderdag, 5 september, 2024

Lando Norris rijdt al vanaf zijn debuut in de Formule 1 in 2019 voor McLaren, maar dit had ook bij Toro Rosso kunnen zijn. Helmut Marko heeft namelijk onthuld dat er bij het Italiaanse zusterteam van Red Bull Racing een contract klaar lag voor de rijder uit Bristol.

Mercedes gaat in gesprek met Antonelli na trainingscrash

donderdag, 5 september, 2024

Het team van Mercedes presenteerde afgelopen weekend Andrea Kimi Antonelli als racecoureur voor 2025. De jonge Italiaan stond het hele weekend in de spotlights. Hij mocht de eerste vrije training rijden voor Mercedes in Monza, maar hij crashte. Mercedes gaat hierover met hem in gesprek.

‘Moeder Schumacher niet blij met Vowles’

donderdag, 5 september, 2024

Vorige week maakte het team van Williams bekend dat ze Logan Sargeant aan de kant hebben geschoven. Sargeant werd vervangen door Franco Colapinto, en niet door Mick Schumacher. Volgens teambaas James Vowles is Schumacher niet 'speciaal' genoeg en niet iedereen leek blij te zijn met de opmerkingen van de Brit.

Ricciardo kritisch na race in Monza: "Waren ook zonder straffen te langzaam"

donderdag, 5 september, 2024

De Grand Prix van Italië was verre van ideaal voor Daniel Ricciardo. De Australiër ontving tweemaal een tijdstraf en kwam zodoende niet in de buurt van de punten. Al is de coureur van Visa Cash App RB van mening dat een puntenfinish ook zonder tijdstraffen onmogelijk was geweest. 

Schumacher waarschuwt Antonelli: "Mentaal is het heel heftig"

donderdag, 5 september, 2024

Mercedes presenteerde afgelopen weekend Andrea Kimi Antonelli als één van hun coureurs voor 2025. De jonge Italiaan mag zich gaan klaarmaken voor zijn debuut, en men vraagt zich af of dit wel zo'n goed idee is. Volgens Ralf Schumacher gaat het mentaal heel zwaar worden voor Antonelli.

Horner wijst naar papaja rules: "Lastige positie"

donderdag, 5 september, 2024

Het team van McLaren heeft ervoor gekozen om hun coureurs te laten vechten op de baan. In Monza werd duidelijk dat Lando Norris en Oscar Piastri zich wel aan de 'papaja rules' moesten houden. Christian Horner denkt dat er een lastige situatie gaat ontstaan bij McLaren.

Rosberg vreest voor Russell: "Toto wil Max nog steeds hebben"

donderdag, 5 september, 2024

Mercedes presenteerde afgelopen weekend hun line-up voor 2025. Aankomend seizoen krijgt toptalent Andrea Kimi Antonelli de kans als teamgenoot van George Russell. Nico Rosberg denkt dat Russell voor zijn zitje moet gaan vrezen als Mercedes-teambaas Toto Wolff verder gaat jagen op Max Verstappen.

Kritische Hamilton snapt niets van Mercedes-terugval in Monza

donderdag, 5 september, 2024

Lewis Hamilton kende een teleurstellend weekend in Monza. De zevenvoudig wereldkampioen is, na een P6 tijdens de kwalificatie en een vijfde plek op de zondag, zowel kritisch op zijn eigen prestaties als op de terugval van de Zilverpijlen gedurende het weekend in Noord-Italië.