Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 4th, 2024

McLaren heeft meer podiumplaatsen dan Red Bull in 2024

woensdag, 4 september, 2024

McLaren en Red Bull Racing zijn in een felle strijd verwikkeld om het constructeurskampioenschap. Het verschil tussen de twee teams is nog slechts acht punten in het voordeel van de Oostenrijkers, maar het team uit Woking heeft momenteel een veel betere vorm te pakken. Dat blijkt ook wel als een we blik werpen op het lijstje [...]

McLaren verrast Rosberg: "Die twee vechten als gekken!"

woensdag, 4 september, 2024

Het team van McLaren beleeft momenteel een sterke fase in het huidige seizoen. De Britse renstal vecht om de zeges en ze naderen Red Bull in de wereldkampioenschappen. Nico Rosberg vindt het verbazingwekkend dat McLaren hun coureurs hard laat vechten.

‘Ferrari wilde geen strijd aangaan met Aston Martin over Newey’

woensdag, 4 september, 2024

Het lijkt er sterk op dat het team van Aston Martin volgende week de komst van Adrian Newey bekend gaat maken. De Britse topontwerper gaat Red Bull verlaten, en geruime tijd leek Ferrari zijn nieuwe thuis te worden. Het lijkt er echter op dat Ferrari niet wilde concurreren met Aston Martin.

Alonso kritisch op Aston Martin: "Moeten de lat hoger leggen"

woensdag, 4 september, 2024

Fernando Alonso heeft zich kritisch uitgelaten over zijn eigen team. De Spanjaard kan accepteren dat hij en zijn team achter de vier topteams staan, maar het Britse team staat, zoals in Monza, soms ook achter teams als Williams en Haas. Daarom 'moet de lat hoger gelegd worden' volgens hem.

Ricciardo voelt geen extra druk van Marko

woensdag, 4 september, 2024

Daniel Ricciardo is bezig met een lastig seizoen in de Formule 1. De Australische Visa Cash App RB-coureur blijft achter op zijn teamgenoot Yuki Tsunoda en hij weet nog niet of hij volgend jaar op de grid staat. Ricciardo blijft positief en hij stelt dat hij geen extra druk voelt.

Russell niet gediend van actie Pérez: "Dacht dat ik de lucht in zou gaan"

woensdag, 4 september, 2024

George Russell kende een dramatische race in Monza. Na schade in de eerste ronde moest de Brit zich terugvechten tot een plek in top zeven, waarbij hij Sergio Pérez tegenkwam. Volgens Russell scheelde het niet veel of de twee waren keihard gecrasht.

Piastri haalt na mislopen zege uit naar ‘rookie’ Stroll

woensdag, 4 september, 2024

Oscar Piastri moest de zege in Monza laten aan Charles Leclerc. Maar de winst had er volgens de Australiër wel degelijk in gezeten, alleen reed 'rookie' Lance Stroll volgens de McLaren-coureur flink in de weg.

Häkkinen stelt dat Perez negatieve invloed heeft op Red Bull

woensdag, 4 september, 2024

Het team van Red Bull Racing beleeft een lastige periode in de Formule 1. De prestaties vallen tegen en Sergio Perez is nog altijd langzamer dan Max Verstappen. Volgens Mika Häkkinen kan Perez op deze manier een negatieve invloed hebben op de ontwikkelingen van Red Bull.

Manager Newey zwijgt over Aston Martin-geruchten

woensdag, 4 september, 2024

De kans is zeer groot dat Adrian Newey de overstap gaat maken naar het team van Aston Martin. De Britse topontwerper gaat Red Bull Racing verlaten, en zijn toekomst lijkt duidelijk te zijn. Zijn manager Eddie Jordan weigert iets te zeggen over de verhalen.

Marko ziet geen verband tussen huidige problemen en Horner-zaak

woensdag, 4 september, 2024

Het team van Red Bull Racing is bezig met een lastige fase van het seizoen. Ze zijn ingehaald door de concurrentie en ze kampen met flinke balansproblemen. Volgens Helmut Marko staan deze problemen los van de interne onrust omtrent Christian Horner van eerder dit jaar.