Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 3rd, 2024

Norris duidelijk over ‘verbale sneer’ naar Verstappen

dinsdag, 3 september, 2024

Lando Norris trok na zijn dominante zege in Zandvoort de aandacht door 'simply lovely' te roepen over de boordradio. Door velen werd dit als 'verbale sneer' richting Max Verstappen gezien, maar volgens de McLaren-rijder valt dit allemaal wel mee.

Test BMW M4 CS: de allerbeste BMW van 2024 en dit is waarom

dinsdag, 3 september, 2024

De Olympische Spelen hebben als motto: sneller, hoger, sterker. Bij de BMW M4 CS is het eerder ‘lichter, sterker, sneller’. Met 550 pk, nog betere prestaties en een lager gewicht speelt hij met de wetten van de natuurkunde.

Historie: Schorsingen in de Formule 1: Van Patrese tot Magnussen

dinsdag, 3 september, 2024

Kevin Magnussen werd afgelopen weekend de eerste coureur die werd geschorst volgens het strafpuntensysteem. In Monza ontving de Deen twee strafpunten voor een touché met Pierre Gasly, waardoor de Haas-coureur de Grand Prix van Azerbeidzjan zal moeten missen. Hij is echter niet de eerste coureur die geschorst wordt voor een race, maar welke coureurs gingen hem voor?

Rosberg ziet Red Bull blunderen: "Dat is toch ongelooflijk?"

dinsdag, 3 september, 2024

De problemen bij het team van Red Bull Racing zijn momenteel enorm groot. Ze zijn hun voorsprong kwijt en ze worstelen met de balans. Nico Rosberg zal niet aankomen dat Red Bull zo in de problemen zou raken en hij vraagt zich af wat er in vredesnaam aan de hand is.

‘Aston Martin gaat Newey voor Bakoe presenteren’

dinsdag, 3 september, 2024

De kans is zeer groot dat Adrian Newey snel met duidelijkheid over zijn toekomst gaat komen. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull en hij gaat waarschijnlijk een contract tekenen bij Aston Martin. De aankondiging volgt mogelijk al voor de aanstaande Grand Prix van Azerbeidzjan.

Renault-CEO heeft motorenproject nog niet definitief begraven

dinsdag, 3 september, 2024

De kans is zeer groot dat Renault gaat stoppen met hun motorenproject in de Formule 1. Het gonst al maanden van de geruchten en dat zorgt voor onrust onder de werknemers. Renault-CEO Luca de Meo komt nu met meer duidelijkheid over de zaak.

‘Newey maakt keuze en tekent bij Aston Martin’

dinsdag, 3 september, 2024

Het begint er steeds meer op te lijken dat Adrian Newey een beslissing over zijn toekomst heeft genomen. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij Red Bull en het lijkt er nu sterk op dat hij snel zal worden gepresenteerd door Aston Martin. De Britse renstal lijkt zijn nieuwe werkgever te worden.

Marko ontkent dat vertrek Newey invloed heeft op prestaties

dinsdag, 3 september, 2024

Het team van Red Bull Racing is flink teruggevallen. Ze heersen niet langer in de Formule 1, en de concurrentie is momenteel veel sneller. De problemen bij Red Bull zijn groot, maar volgens Helmut Marko heeft dat niets te maken met het vertrek van Adrian Newey.

FIA komt met statement na ophef over meebuigende voorvleugels

dinsdag, 3 september, 2024

In Monza was er afgelopen weekend veel te doen over meebuigende voorvleugels. Bij Red Bull en Ferrari keken ze argwanend naar de voorvleugels van Mercedes en McLaren. De FIA heeft nog op deze verhalen gereageerd met een speciaal statement over de voorvleugels.

F3-kampioen Fornaroli tekent Formule 2-contract voor 2025

dinsdag, 3 september, 2024

Leonardo Fornaroli pakte afgelopen weekend op bloedstollende wijze de titel in de Formule 3. De jonge Italiaan kende een geweldig seizoen en hij was apetrots op zichzelf. Hij mag zich direct gaan voorbereiden op een nieuwe kans, want hij rijdt volgend jaar in de Formule 2. Fornaroli is de eerste coureur die een Formule 2-zitje [...]