Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 2nd, 2024

Horner ontkent dat Ford-overleg verzoeningsgesprek was

maandag, 2 september, 2024

Afgelopen weekend gingen er veel opvallende geruchten rond over Red Bull Racing. Teambaas Christian Horner had een ontmoeting met Ford-CEO Jim Farley, en dat leek om een verzoeningsgesprek te gaan. Volgens Horner klopt daar echter helemaal niets van.

Berger hoopt dat alarmbellen afgaan bij Red Bull

maandag, 2 september, 2024

Red Bull Racing is niet langer het snelste team in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal heeft veel problemen en ze kunnen de concurrentie niet meer bijhouden. Gerhard Berger zag Red Bull worstelen in Monza en hij stelt dat alle alarmbellen af moeten gaan.

Leclerc vindt Red Bull en McLaren nog steeds te sterk voor Ferrari

maandag, 2 september, 2024

Charles Leclerc schreef afgelopen weekend de Italiaanse Grand Prix op zijn naam. De Monegask reed een ijzersterke race, en niemand zag aankomen dat Ferrari zo goed zou presteren. Leclerc is blij, maar hij weet niet zeker of Ferrari in de komende races ook kan strijden om de zeges.

Audi niet blij met prestaties Sauber: "Onacceptabel"

maandag, 2 september, 2024

Het team van Sauber bevindt zich in een opvallende fase in het bestaan. Ze zijn bezig met een soort metamorfose, want in 2026 worden ze het fabrieksteam van Audi. Bij de Duitse autofabrikant zijn ze momenteel niet blij met de prestaties van Sauber, zo stelt Mattia Binotto.

Komatsu accepteert schorsing ‘agressieve’ Magnussen

maandag, 2 september, 2024

Kevin Magnussen pakte afgelopen weekend in Monza zijn twaalfde strafpunt op zijn superlicentie. De Deense Haas-coureur is hierdoor geschorst voor de komende race. Ayao Komatsu geeft toe dat Magnussen soms een beetje te agressief is geweest dit seizoen.

Sainz sluit toekomstige comeback bij Ferrari niet uit

maandag, 2 september, 2024

Carlos Sainz is bezig met zijn laatste maanden in dienst van Ferrari. Na dit seizoen stapt hij over naar het team van Williams. Het liefst was Sainz aangebleven bij Ferrari, maar hij wil niet uitsluiten dat hij later in zijn loopbaan nog een keertje terugkeert bij de Italiaanse renstal.

Gasly hoopt dat schorsing Magnussen kan worden teruggedraaid

maandag, 2 september, 2024

Kevin Magnussen werd gisteren de eerste coureur die werd geschorst volgens het strafpuntensysteem. In Monza ontving hij twee strafpunten voor een incident met Pierre Gasly. Gasly is van mening dat er niet zoveel aan de hand was, en hij vindt dat de straf moet worden teruggedraaid.

Wolff zet Verstappen nog steeds niet uit het hoofd

maandag, 2 september, 2024

Mercedes-teambaas Toto Wolff gaf in Zandvoort zijn jacht op de handtekening van Max Verstappen op. Verstappen wil Red Bull niet verlaten en Wolff legt zich daarbij neer. De Oostenrijker komt nu terug op zijn uitspraken en stelt dat hij nog steeds in contact staat met het kamp Verstappen.

McLaren denkt serieus na over aanwijzen nummer 1-coureur

maandag, 2 september, 2024

Het team van McLaren maakt nu serieus kans op beide wereldtitels. Ze naderen Red Bull Racing in het constructeurskampioenschap en Lando Norris doet het goed in het WK. McLaren wilde lange tijd geen kopman aanwijzen, maar teambaas Andrea Stella lijkt daar nu toch op terug te komen.

Marko wijst naar Verstappen: "Max herkende de zwaktes"

maandag, 2 september, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft momenteel grote problemen. De prestaties vallen tegen en de wereldtitels beginnen in gevaar te komen. Volgens Helmut Marko heeft Max Verstappen zelf de zwaktes van de auto herkend, maar weet Red Bull nog niet welk onderdeel de auto slechter heeft gemaakt.