Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for september 1st, 2024

Horner geeft toe: "Titels staan onder druk"

zondag, 1 september, 2024

Bij het team van Red Bull Racing gingen alle alarmbellen af na afloop van de Italiaanse Grand Prix. De race op het circuit van Monza verliep teleurstellend en ze zagen de concurrentie dichterbij komen in het wereldkampioenschap. Ook Christian Horner stelt nu dat de wereldtitels onder druk staan.

Magnussen snapt schorsing niet: "Wat is de logica?"

zondag, 1 september, 2024

Kevin Magnussen kende een frustrerende middag in Monza. Hij pakte een WK-puntje, maar hij kreeg ook twee strafpunten voor een incident met Pierre Gasly. Het levert hem een schorsing op en Magnussen is kwaad. Hij begrijpt niet waarom hij deze strafpunten heeft gekregen.

Balende Horner wijst naar aero-problemen bij Red Bull

zondag, 1 september, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een rampzalige race op het circuit van Monza. De Oostenrijkse renstal had een grote achterstand op de concurrentie en ze kwamen niet verder dan de zesde en de achtste plaats. Volgens Christian Horner heeft Red Bull een aero-probleem.

Norris teleurgesteld: "Ferrari reed gewoon een betere race"

zondag, 1 september, 2024

Lando Norris leek vandaag de topfavoriet te zijn voor de zege in Monza. Hij kwam echter als derde over de lijn, en dat was een flinke domper voor de Brit. Norris sprak zich na afloop dan ook eerlijk en zeker ook teleurgesteld uit. Hij wist niet wat hij beter had kunnen doen.

Marko baalt en spreekt van een wanprestatie

zondag, 1 september, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een rampzalige Grand Prix in Italië. De ontevredenheid was groot na afloop van de race. Ook Helmut Marko baalde als en stekker, en hij stelt dat Red Bull nu echt enorme problemen heeft en dat ze snel een oplossing moeten vinden.

Verstappen woedend: "Hebben een monster van de auto gemaakt"

zondag, 1 september, 2024

Max Verstappen zat in zak en as na afloop van de Italiaanse Grand Prix. Hij baalde van het resultaat en hij is niet blij met de huidige situatie bij Red Bull Racing. Hij vindt beide wereldtitels niet langer realistisch en hij stelt dat Red Bull een monster heeft gebouwd.

FIA bevestigt schorsing voor Magnussen, superlicentie ingetrokken

zondag, 1 september, 2024

Kevin Magnussen pakte vandaag een puntje in Monza. Hij had echter ook een incident met Pierre Gasly, en dat leverde hem twee strafpunten op. Hij bereikte hiermee het maximale aantal strafpunten, en de FIA heeft nu bevestigd dat Magnussen is geschorst voor de volgende race.

Verstappen furieus: "Zo winnen we geen races meer"

zondag, 1 september, 2024

Max Verstappen kende een rampzalige Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza. Hij kwam slechts als zesde over de streep en hij was allesbehalve tevreden met zijn resultaat. Hij baalde van zijn team en hij stelt dat hij op deze manier geen races kan gaan winnen.

Magnussen pakt twee strafpunten en is geschorst voor Bakoe

zondag, 1 september, 2024

Kevin Magnussen reed vandaag een aardige race in Italië. De Deen had echter ook een tijdstraf opgelopen voor een incident eerder in de race. Dit leverde hem ook twee strafpunten op, en dat betekent dat hij nu twaalf strafpunten heeft verzameld. Dit betekent dat hij is geschorst voor de komende race.

Piastri in zak en as: "Dit doet heel veel pijn"

zondag, 1 september, 2024

Geruime tijd leek het erop dat Oscar Piastri de Italiaanse Grand Prix ging winnen. De Australiër pakte de leiding bij de start, leek te profiteren van een goede strategie, maar werd toch verslagen door Charles Leclerc. Piastri gaf eerlijk toe dat het hem pijn deed.