Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 30th, 2024

Perez zwaar teleurgesteld: "Lopen achter de feiten aan"

vrijdag, 30 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een vrijdag met twee gezichten in Monza. Max Verstappen kende een goede dag, maar Sergio Perez had de nodige problemen. De Mexicaan stelt dat ze momenteel achter de feiten aan blijven lopen en dat stemt hem niet gerust.

Stella voorspelt vierstrijd en sluit grote verrassingen niet uit

vrijdag, 30 augustus, 2024

De verschillen in de eerste twee vrije trainingen in Monza waren klein. Meerdere teams lijken goed in vorm te zijn, en dat betekent dat het een spannende kwalificatie kan worden. McLaren-teambaas Andrea Stella verwacht dit weekend een strijd tussen vier teams en hij sluit een verrassing ook niet uit.

Russell baalt enorm van aanpassingen aan Monza

vrijdag, 30 augustus, 2024

De Italiaanse Grand Prix wordt dit weekend verreden op het circuit van Monza. Alle coureurs kennen deze iconische baan als hun broekzak, maar dit jaar zijn er een aantal dingen aangepast. George Russell is daar helemaal niet blij mee en hij vraagt zich af wie dit heeft bedacht.

Antonelli zegt sorry na crash: "Heb mijn lesje geleerd"

vrijdag, 30 augustus, 2024

Het team van Mercedes liet vandaag Andrea Kimi Antonelli debuteren in de eerste vrije training. De Italiaan wordt gezien als een groot talent, maar hij crashte al na een paar minuten. Antonelli stelt dat de crash volledig zijn schuld was en hij biedt zijn excuses aan.

Marko stelt dat Verstappen sneller is dan het lijkt

vrijdag, 30 augustus, 2024

Max Verstappen kende een goede eerste dag in Monza. De Nederlandse regerend wereldkampioen had weinig grote problemen en hij noteerde in de eerste vrije training de snelste tijd. Red Bull-adviseur Helmut Marko was redelijk positief na de eerste trainingen.

Wolff ontkent dat crash Antonelli invloed heeft op toekomst

vrijdag, 30 augustus, 2024

Het team van Mercedes kende een uitdagende vrijdag in Monza. In de eerste vrije training lieten ze Andrea Kimi Antonelli debuteren, maar hij boorde zijn bolide de muur in. Teambaas Toto Wolff stelt dat deze crash geen invloed heeft op zijn rijderskeuze voor 2025.

Verstappen tevreden: "Best veel dingen geprobeerd"

vrijdag, 30 augustus, 2024

Max Verstappen kende een aardig eerste dag in Monza. In de eerste vrije training reed hij de snelste tijd, terwijl hij in VT2 niet veel verder kwam dan de veertiende tijd. Verstappen was na afloop van de trainingen redelijk opgewekt en hij verwacht dat de verschillen klein zullen zijn.

Uitslag VT2 Italië: Hamilton noteert snelste tijd, Verstappen komt niet verder dan P14

vrijdag, 30 augustus, 2024

De eerste dag van het Italiaanse raceweekend ziet er alweer op. Op het circuit van Monza werd zojuist de snelste tijd genoteerd door Lewis Hamilton. De tweede tijd werd neergezet door  Lando Norris. De top drie in deze vrije trainingen werd compleet gemaakt door Carlos Sainz.

Haas ontvangt boete na moment met Magnussen

vrijdag, 30 augustus, 2024

Het team van Haas heeft vlak voor de start van de tweede vrije training een flinke boete ontvangen. De Amerikaanse renstal kreeg die boete naar aanleiding van een incident in de eerste vrije training. De hoofdrolspeler hierbij was de ongelukkige Kevin Magnussen.

Wolff leeft mee met Antonelli: "Zal vaker voorkomen"

vrijdag, 30 augustus, 2024

Mercedes gaf Andrea Kimi Antonelli vandaag een kans in de eerste vrije training. Het ging echter direct mis, want binnen tien minuten had Antonelli de wagen in de muur geparkeerd. Mercedes-teambaas Toto Wolff baalt, maar hij neemt Antonelli niets kwalijk.