Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 29th, 2024

Verstappen ziet Newey-exit niet als oorzaak terugval: "Normaal gesproken kan dat niet"

donderdag, 29 augustus, 2024

Na een lastig weekend in Zandvoort hoopt het team van Red Bull Racing wel te kunnen scoren in Monza. Max Verstappen blijft zeer rustig en hij ziet niet per se een verband tussen de mindere resultaten en het aanstaande vertrek van Adrian Newey.

Hamilton vindt dominante zeges saai

donderdag, 29 augustus, 2024

Het is geen geheim dat Max Verstappen geen problemen heeft met een extreme dominantie. Hij kan ervan genieten om een race te winnen met een enorme voorsprong. Lewis Hamilton is het daar niet mee eens en hij stelt dat het veel leuker is om echt te vechten voor de zege.

Wat doet het weer in Monza?

donderdag, 29 augustus, 2024

Dit weekend staat de Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza op het programma. Het iconische circuit is zeer uitdagend, en het weer kan voor nog meer uitdagingen zorgen. De teams hoeven geen rekening te houden met regen, maar zonnebrand is geen overbodige luxe.

Perez voorspelt moeilijk weekend: "McLaren de benchmark"

donderdag, 29 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing aast dit weekend in Monza op sportieve revanche. Na een tegenvallende race in Zandvoort willen ze nu de jacht gaan openen op McLaren. Sergio Perez stelt echter dat de Britse renstal momenteel de benchmark is in de Formule 1.

Woedend Alpine-personeel kondigt staking en protest aan

donderdag, 29 augustus, 2024

Het is nog altijd onrustig rondom het besluit van Renault om te stoppen met het motorproject. Het personeel op de motorfabriek in Viry is woest en ze hebben een staking aangekondigd voor het weekend van de Italiaanse Grand Prix.

Opmerkelijk: Safety Car crasht tijdens voorbereidingen op Monza

donderdag, 29 augustus, 2024

Vandaag is het Italiaanse Grand Prix-weekend van start gegaan met de gebruikelijke mediadag. Tijdens deze dag voeren de Medical Car en de Safety Car ook een test uit op het circuit. Normaal gesproken verloopt deze test zonder problemen, maar nu is het mis gegaan.

Mercedes heeft nog steeds twijfels over nieuwe vloer

donderdag, 29 augustus, 2024

Het team van Mercedes weet nog steeds niet wat ze van hun nieuwe vloer kunnen verwachten. De Duitse renstal introduceerde een nieuwe vloer in België, maar daar namen ze snel afscheid van. In Zandvoort reden ze wel met de vloer, maar James Allison heeft nog steeds twijfels.

Ralf Schumacher kraakt Williams: "Mick was minder groot risico"

donderdag, 29 augustus, 2024

Het team van Williams maakte eerder deze week bekend dat ze Logan Sargeant aan de kant hebben geschoven. De Amerikaan wordt vervangen door Franco Colapinto. Ralf Schumacher vindt dit een vreemde keuze en hij wijst naar zijn neefje Mick Schumacher.

Norris vertrouwt op goed resultaat in Monza

donderdag, 29 augustus, 2024

Na een succesvol raceweekend in Zandvoort gaat Lando Norris op jacht naar zijn volgende succes. Dit weekend staat de Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza op het programma. Norris heeft veel vertrouwen in een goede score op het iconische circuit.

Domenical trots op goede Red Bull-voorspelling

donderdag, 29 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing is dit jaar niet meer oppermachtig in de Formule 1. De concurrentie heeft de Oostenrijkse renstal bijgehaald, en dat zorgt voor een spannende strijd. Stefano Domenicali is daar blij mee en hij stelt dat hij dit allang had gezegd begin dit jaar.