Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 28th, 2024

Marko ziet oorzaak van balansproblemen Verstappen

woensdag, 28 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing is niet langer oppermachtig in de Formule 1. De concurrentie is dichterbij gekomen en afgelopen weekend in Zandvoort werd Max Verstappen verslagen. Helmut Marko weet precies op welk moment het dit seizoen verkeerd is gegaan.

Wolff wil direct terugslaan in Monza: "Zandvoort was teleurstellend"

woensdag, 28 augustus, 2024

Na een teleurstellend weekend in Zandvoort wil Mercedes graag gaan terugslaan in Monza. Het is nog maar de vraag hoe goed ze zullen presteren op het Italiaanse circuit, maar Toto Wolff blijft hoopvol. Hij stelt ook dat Mercedes kijkt naar wat er precies mis ging in Zandvoort.

Ferrari komt met minimale wijziging aan livery voor Monza

woensdag, 28 augustus, 2024

Het team van Ferrari rijdt aankomend weekend hun thuisrace op het circuit van Monza. Net als in de voorgaande jaren kiest Ferrari voor een aangepaste look. Ook dit jaar passen ze hun livery weer aan, al gaat het dit keer om een zeer minimale aanpassing. Ferrari introduceerde eerder deze week de speciale teamkleding voor Monza. [...]

Verstappen wil revanche in Monza: "Er is veel werk te doen’

woensdag, 28 augustus, 2024

Max Verstappen wist afgelopen weekend zijn fans in Zandvoort niet te verblijden met een zege. Hij werd tweede achter Lando Norris en zijn achterstand was groot. Aankomend weekend krijgt hij in Monza een nieuwe kans en Verstappen is benieuwd hoe het daar zal gaan.

Perez baalt van opvallend Red Bull-probleem

woensdag, 28 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een lastig weekend in Zandvoort. De achterstand op McLaren was groot en ze kampten met de nodige problemen. Ook Sergio Perez kende een frustrerende middag en hij wijst naar een aantal problemen van Red Bull.

Vasseur ergert zich aan favorietenclaim: "Heb ik geen behoefte aan"

woensdag, 28 augustus, 2024

Het team van Ferrari heeft een aantal zware raceweekenden achter de rug. De achterstand op de concurrentie is gegroeid, maar toch ziet Fernando Alonso ze als de favoriet voor de komende races. Ferrari-teambaas Frédéric Vasseur kan helemaal niets met deze claim.

Krack verwelkomt Newey graag bij Aston Martin

woensdag, 28 augustus, 2024

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Adrian Newey ligt. De Britse topontwerper wordt met meerdere teams in verband gebracht. Het lijkt erop dat Aston Martin de favoriet is, en Mike Krack zou ervoor open staan om Newey bij zijn team te verwelkomen.

Marko duidelijk: "Jos is een grotere fan van Wolff dan van Horner"

woensdag, 28 augustus, 2024

Max Verstappen werd in de afgelopen maanden veelvuldig in verband gebracht met het team van Mercedes. Van een spectaculaire overstap komt het voorlopig echter niet. Helmut Marko snapt dat wel en hij stelt dat Jos Verstappen een grotere fan is van Toto Wolff dan van Christian Horner.

Russell weet zeker dat hij Verstappen kan verslaan

woensdag, 28 augustus, 2024

De kans is groot dat Andrea Kimi Antonelli vanaf volgend jaar de teamgenoot is van George Russell bij Mercedes. Max Verstappen werd ook in verband gebracht met het zitje, maar hij blijft Red Bull trouw. Russell ziet een interne strijd met Verstappen wel zitten.

Villeneuve wijst naar Verstappen: "Hij heeft aanpassingsproblemen"

woensdag, 28 augustus, 2024

Max Verstappen kende een frustrerend weekend in Zandvoort. De Nederlander wist niet te winnen en het was duidelijk dat hij kampte met balans problemen. Jacques Villeneuve zag Verstappen ook worstelen en hij stelt dat de regerend wereldkampioen een aanpassingsprobleem heeft.