Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 27th, 2024

Franco Colapinto: Van Olympische medaille naar Formule 1-debuut

dinsdag, 27 augustus, 2024

Zoals verwacht heeft het team van Williams Logan Sargeant aan de kant geschoven. De Amerikaan stelt dit seizoen flink teleur, en Williams heeft een belangrijk besluit genomen. Tot ieders verrassing wordt Sargeant vervangen door de Argentijn Franco Colapinto. De jeugdige Argentijn heeft een bijzondere carrière achter de rug. 

Williams dankt Sargeant: "Ongetwijfeld heel zwaar voor hem"

dinsdag, 27 augustus, 2024

Het team van Williams heeft zoals verwacht afscheid genomen van Logan Sargeant. De Amerikaan kende een ongelukkig seizoen en hij wordt vervangen door Franco Colapinto. Toch neemt Williams niet helemaal afscheid van Sargeant, die al geen contractverlenging had gekregen. Na zijn crash in de derde vrije training in Zandvoort werd duidelijk dat Williams nadacht over [...]

Williams zet Sargeant uit zijn stoeltje en kiest Franco Colapinto voor de rest van het seizoen

dinsdag, 27 augustus, 2024

Williams Racing heeft besloten om Logan Sergeant aan de kant te zetten. De Amerikaan stond onder grote druk na teleurstellende resultaten en zijn crash in de derde vrije training op Zandvoor. Williams-talent Franco Colapinto zal hem vervangen. De Argentijn maakt zijn debuut in de koningsklasse.  

Williams switcht naar Franco Colapinto voor de rest van het seizoen

dinsdag, 27 augustus, 2024

Williams Racing heeft besloten om Logan Sergeant aan de kant te zetten. Hierdoor is er een plekje vrijgekomen, die Franco Colapinto gaat vervullen.   

Horner wijst naar Norris: "Opvallend dat hij maar 2 keer heeft gewonnen"

dinsdag, 27 augustus, 2024

Het team van McLaren begon in Zandvoort ijzersterk aan de tweede seizoenshelft. Lando Norris won de race met een enorme voorsprong op Max Verstappen. Red Bull voelt de hete adem van McLaren in de nek, maar ze blijven kalm. Volgens Christian Horner is het opmerkelijk dat Norris nog maar twee races heeft gewonnen.

Jordan kritisch op Wolff: "Dit is een vergissing"

dinsdag, 27 augustus, 2024

De kans is groot dat het team van Mercedes deze week Andrea Kimi Antonelli aankondigt voor 2025. Mercedes-teambaas Toto Wolff is groot fan van de jonge Italiaan. Eddie Jordan vindt een gewaagde keuze en hij is van mening dat Wolff hier een fout maakt.

Brundle denkt dat Verstappen expres rustig aan deed

dinsdag, 27 augustus, 2024

Max Verstappen kwam afgelopen weekend als tweede over de streep in Zandvoort. Hij werd op een grote achterstand gezet door McLaren-coureur Lando Norris. Martin Brundle denkt dat Verstappen expres rustig aan deed op het moment dat hij zich realiseerde dat Norris niet meer bij te halen was.

Norris bereikt als tweede coureur in 2024 opvallende mijlpaal

dinsdag, 27 augustus, 2024

Lando Norris schreef afgelopen weekend de Nederlandse Grand Prix op zijn naam. Op het circuit van Zandvoort reed hij een ijzersterke race en was hij sterker dan Max Verstappen. Norris is nu naast Verstappen de tweede coureur die dit seizoen meer dan honderd rondjes aan de leiding heeft gereden.

Vettel vindt Schumacher beste optie voor Williams

dinsdag, 27 augustus, 2024

De kans is aanwezig dat het team van Williams vroegtijdig afscheid gaat nemen van Logan Sargeant. Mick Schumacher wordt genoemd als een mogelijke opvolger, en volgens zijn goede vriend Sebastian Vettel zou de Duitser de juiste keuze zijn voor Williams.

Sargeant luistert niet naar geruchten over zijn toekomst

dinsdag, 27 augustus, 2024

Logan Sargeant staat onder zware druk bij het team van Williams. Zijn prestaties vallen tegen, maar zijn crash in de derde vrije training lijkt de druppel te zijn. Er gaan hardnekkige geruchten rond over dat Sargeant wordt vervangen, maar daar kan de Amerikaan zelf niets mee.