Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 26th, 2024

Wolff voorziet spannende strijd en zag Norris concurrentie ‘vernietigen’

maandag, 26 augustus, 2024

Het team van McLaren was afgelopen weekend oppermachtig in Zandvoort. Lando Norris won de race met speels gemak en zijn voorsprong op Max Verstappen was reusachtig. Toto Wolff denkt echter dat Verstappen het wereldkampioenschap nog onder controle heeft op dit moment.

Norris weigert aan wereldtitel te denken: "Sta 70 punten achter Max"

maandag, 26 augustus, 2024

Lando Norris schreef afgelopen weekend de Nederlandse Grand Prix met speels gemak op zijn naam. De Brit reed een ijzersterke race en hij was veel sneller dan Max Verstappen. Norris weigert het echter te hebben over een aanstaand titelduel met Verstappen.

Hamilton ziet kleine lichtpuntjes na teleurstellend weekend

maandag, 26 augustus, 2024

Lewis Hamilton had een lastig weekend in Zandvoort. Op de zaterdag verpestte hij de kwalificatie, en in de race wist hij zich enigszins te herstellen. Hij kwam als achtste over de streep, en hij stelt dat hij in ieder geval iets blijer was dan hij een dag eerder was.

Zandvoort kijkt naar toekomst: "Dan is het voorgoed voorbij"

maandag, 26 augustus, 2024

De Dutch Grand Prix van afgelopen weekend was een groot succes. De tribunes zaten weer propvol, de show rondom de sessies werden goed ontvangen en de Grand Prix zelf was ook zeker niet saai. Toch is de toekomst van Zandvoort nog altijd onzeker. Ook circuiteigenaar Bernhard van Oranje beaamt dat.

Alonso wijst Ferrari aan als favoriet voor komende races

maandag, 26 augustus, 2024

De verschillen aan de kop van het Formule 1-veld zijn momenteel klein. De teams van Red Bull Racing, McLaren, Mercedes en Ferrari zijn veel sneller dan de rest van het veld. In Zandvoort was McLaren echter oppermachtig. Fernando Alonso vindt de Britse renstal niet de favoriet voor de komende races.

Wolff staat open voor uitleenbeurt Schumacher aan Williams

maandag, 26 augustus, 2024

De kans is aanwezig dat het team van Williams nog voor de Italiaanse Grand Prix afscheid gaat nemen van Logan Sargeant. De Britse renstal zou meerdere coureurs op het oog hebben als vervanger. Toto Wolff staat er voor open om Mick Schumacher uit te lenen aan Williams.

Haas lost schulden af en mag Nederland verlaten

maandag, 26 augustus, 2024

Het team van Haas mag afreizen naar Monza. De Amerikaanse renstal heeft een onrustig weekend achter de rug waarin ze in de clinch lagen met voormalig titelsponsor Uralkali. Volgens het Russische bedrijf heeft Haas de schuld betaald en mogen ze nu Nederland verlaten.

Marko baalt van ijzersterk McLaren: "Kunnen wij alleen van dromen"

maandag, 26 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing leed afgelopen weekend een gevoelige nederlaag in Nederland. Max Verstappen werd verslagen door Lando Norris. De Brit had een reusachtige voorsprong, en dat zorgt voor zorgen bij Red Bull. Helmut Marko wijst naar een rondje van Norris waar Red Bull alleen maar van kan dromen.

Jos Verstappen eist verbetering van Horner: "Situatie is ernstig"

maandag, 26 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing beleefde een zwaar weekend in Zandvoort. Ze werden verslagen door McLaren, en dat zorgt voor felle reacties. Vooral Jos Verstappen maakt zich zorgen, hij wijst naar Red Bull-teambaas Christian Horner en hij hoopt op verbetering.

Verstappen geeft toe: "Er is iets verkeerd gegaan met de auto"

maandag, 26 augustus, 2024

Max Verstappen wist afgelopen weekend niet voor het vierde jaar op rij te winnen in Zandvoort. De Nederlander werd verslagen door Lando Norris. Red Bull moet aan de bak en volgens Verstappen is er in de laatste tijd iets verkeerd gegaan met zijn auto. Hij wil snel verbetering zien.