Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 25th, 2024

Jos Verstappen kraakt Red Bull: "Misschien moet ik dit niet zeggen"

zondag, 25 augustus, 2024

In Zandvoort werd vandaag pijnlijk duidelijk dat Red Bull Racing niet langer oppermachtig is. Het gat werd voor de zomerstop al dicht gereden, maar de voorsprong van Lando Norris was nu wel heel erg groot. Jos Verstappen is heel erg kritisch op Red Bull Racing.

Pijlsnelle Norris verrast Stella: "Wisten dat de auto goed was"

zondag, 25 augustus, 2024

Het team van McLaren verlaat Zandvoort met een tas vol WK-punten. Lando Norris won de race op oppermachtige wijze en Oscar Piastri kwam als vierde over de streep. Teambaas Andrea Stella stelt dat hij niet helemaal had zien aankomen dat Norris zo goed zou presteren.

Wolff bevestigt training voor Antonelli in Italië

zondag, 25 augustus, 2024

Het team van Mercedes kende een teleurstellend weekend in Zandvoort. McLaren en Red Bull Racing waren veel te snel, en dat zorgt voor de nodige frustratie. Teambaas Toto Wolff sloot het weekend af met een positief verhaal, want hij bevestigt dat Andrea Kimi Antonelli volgende week een vrije training gaat rijden.

Trotse Brown niet verrast door enorme overmacht Norris

zondag, 25 augustus, 2024

Lando Norris bezorgde McLaren in Zandvoort de derde zege van het seizoen. De Britse coureur kwam met een enorme voorsprong op nummer twee Max Verstappen over de finish. Voor McLaren-CEO Zak Brown was dat zeker geen grote verrassing.

Haas mag Nederland nog steeds niet verlaten

zondag, 25 augustus, 2024

Het team van Haas heeft nog altijd een groot probleem. De Amerikaanse renstal heeft een geschil met voormalig titelsponsor Uralkali. Het Russische bedrijf heeft beslag laten leggen op de eigendommen van Haas. Hierdoor kan de Amerikaanse ploeg nog altijd niet vertrekken uit Nederland.

Marko zwaar ontevreden: "Dat was alarmerend"

zondag, 25 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing werd in Zandvoort verslagen door McLaren. Max Verstappen werd op een grote achterstand gezet door racewinnaar Lando Norris. Helmut Marko baalde van het resultaat en hij stelde dat dit een redelijk alarmerende situatie is.

Verstappen wijst het grote probleem aan: "De balans"

zondag, 25 augustus, 2024

Max Verstappen kwam vandaag als tweede over de streep in zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort. De Nederlander had een grote achterstand op racewinnaar Lando Norris, en hij wist zelf ook wel dat er niet meer inzat. Volgens Verstappen was de balans het grootste probleem.

Horner steekt hand in eigen boezem: "Gok pakte verkeerd uit"

zondag, 25 augustus, 2024

Max Verstappen wist vandaag zijn thuisrace in Zandvoort niet te winnen. De Nederlander werd verslagen door een oppermachtige Lando Norris. Red Bull-teambaas Christian Horner is tevreden met het resultaat, maar hij stelt wel dat zijn team een verkeerde gok heeft genomen.

Trotse Leclerc verrast zichzelf met podiumplek

zondag, 25 augustus, 2024

Charles Leclerc maakte vandaag het podium compleet in Zandvoort. De Monegaskische Ferrari-coureur kende een lastig weekend, maar verraste zichzelf met de derde plaats. Na afloop wist hij ook niet helemaal hoe hij dit voor elkaar had gekregen. Hij was wel heel tevreden.

Waanzinnige Norris vol van vreugde: "Maar geen perfecte race"

zondag, 25 augustus, 2024

Lando Norris wist vandaag de Nederlandse Grand Prix te winnen. Op het circuit van Zandvoort was hij veel sneller dan Max Verstappen en won hij zijn tweede Grand Prix van het seizoen. Hij balde zijn vuisten en hij was enorm blij met deze belangrijke zege.