Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 24th, 2024

Hamilton zwaar gefrustreerd: "Het was een domino-effect"

zaterdag, 24 augustus, 2024

Lewis Hamilton was de grote verliezer van de kwalificatie in Zandvoort. De Britse Mercedes-coureur bleef ver achter, blokkeerde Sergio Perez en viel vervolgens al af in Q2. Hij baalde en hij sprak na afloop van een zeer frustrerende sessie waarin het steeds slechter ging.

Verstappen lacht om Wolff-verhaal: "Welke meeting?"

zaterdag, 24 augustus, 2024

Mercedes-teambaas Toto Wolff stelde in Zandvoort dat hij niet langer aast op de handtekening van Max Verstappen. De Oostenrijker flirtte het hele jaar met Verstappen, en leek te stellen dat hij in de zomer had gesproken met het kamp Verstappen. De Nederlander kan zich echter geen meeting herinneren.

Brown trots op Norris: "Monsterlijke ronde van Lando!"

zaterdag, 24 augustus, 2024

Lando Norris greep vandaag met overmacht de pole position in Zandvoort. De Britse McLaren-coureur speelde met zijn concurrentie, en dat had helemaal niemand zien aankomen. Zak Brown was trots en hij stelde dat Norris een 'monsterlijke' ronde had gereden.

Marko onthult vervelende dopingcontrole voor Verstappen

zaterdag, 24 augustus, 2024

Max Verstappen rijdt dit weekend zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort. In de kwalificatie noteerde hij de tweede tijd, en daar was hij redelijk tevreden mee. Helmut Marko onthult dat Verstappen op een onplezierige manier aan het weekend was begonnen.

Albon gediskwalificeerd na problemen met vloer

zaterdag, 24 augustus, 2024

Het team van Williams beleeft een zaterdag die ze het liefst zo snel mogelijk willen vergeten. Logan Sargeant crashte hard in VT3 en Alexander Albons auto bleek niet aan de regels te voldoen. Hij is nu dan ook geschrapt uit de uitslag van de kwalificatie op Zandvoort.

Hamilton ontvangt gridstraf na blokkeren Perez

zaterdag, 24 augustus, 2024

Lewis Hamilton beleefde een rampzalige kwalificatie in Nederland. Op het circuit van Zandvoort kwam hij niet door Q2 heen, en hij had een onderzoek naar een moment met Sergio Perez aan zijn broek hangen. Het levert hem nu ook een pijnlijke gridstraf op.

‘Williams gaat Sargeant mogelijk snel vervangen’

zaterdag, 24 augustus, 2024

Logan Sargeant kent tot nu toe een rampzalig raceweekend in Zandvoort. De Amerikaan crashte in de derde vrije training en hij moest daardoor de kwalificatie overslaan. Het lijkt erop dat het team van Williams er serieus over nadenkt om Sargeant aan de kant te schuiven.

Horner blij met Verstappen: "Hij staat toch op de eerste rij!"

zaterdag, 24 augustus, 2024

Max Verstappen kende een aardige kwalificatie in Zandvoort. Op het circuit in zijn vaderland moest hij genoegen nemen met de tweede plaats, maar dat was meer dan hij had verwacht. Ook Red Bull-teambaas Christian Horner kon wel leven met deze prestatie.

Albon moet vrezen voor diskwalificatie na vloerprobleem

zaterdag, 24 augustus, 2024

Het team van Williams beleeft een rampzalige dag in Zandvoort. Na de crash van Logan Sargeant in de derde vrije training, zit nu ook Alexander Albon in de problemen. Hij moet vrezen voor een diskwalificatie omdat er iets is ontdekt aan zijn vloer tijdens de technische keuring.

Verstappen worstelde: "Had zelfs onderstebovenstuur!"

zaterdag, 24 augustus, 2024

Max Verstappen moest in Zandvoort genoegen nemen met de tweede plaats in de spannende kwalificatie. Lando Norris was veel te snel, maar Verstappen was tevreden met zijn resultaat. Hij had het niet makkelijk in de kwalificatie, maar hij kon wel leven met deze uitslag.