Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 23rd, 2024

Horner hekelt Mercedes: "Max was nooit beschikbaar"

vrijdag, 23 augustus, 2024

Max Verstappen rijdt dit weekend zijn thuisrace in Zandvoort. Verstappen rijdt nog steeds voor Red Bull, en dat zal hij ook in de komende jaren doen. Mercedes flirtte opzichtig met de Nederlander, maar volgens Christian Horner was Verstappen nooit beschikbaar.

Marko heeft goed gevoel over kletsnatte kwalificatie

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een redelijke vrijdag op het circuit van Zandvoort. Max Verstappen eindigde twee keer in de top vijf, terwijl Sergio Perez het veel lastiger had. Helmut Marko heeft echter een goed gevoel over de kwalificatie voor morgen.

Haas hoopt Uralkali-zaak zo snel mogelijk op te lossen

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het team van Haas bevindt zich in een benarde situatie in Zandvoort. Voormalig titelsponsor Uralkali heeft beslag gelegd op de inboedel, waardoor het team Nederland niet mag verlaten. Volgens teambaas Ayao Komatsu doen ze er alles aan om de problemen op te lossen.

Perez niet tevreden: "Er is zeker werk aan de winkel"

vrijdag, 23 augustus, 2024

Sergio Perez kende een teleurstellende vrijdag op het circuit van Zandvoort. De Mexicaanse Red Bull-coureur noteerde in allebei de vrije trainingen de twaalfde tijd. Volgens Perez is er dan ook nog genoeg werk aan de winkel met het oog op de rest van het weekend.

Horner voorspelt spannende kwalificatie: "Verschillen zijn klein"

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing kende een aardige vrijdag op het circuit van Zandvoort. Max Verstappen zat er in beide vrije trainingen goed bij en Sergio Perez had ook geen grote problemen. Teambaas Christian Horner verwacht kleine verschillen in de kwalificatie en de race.

Wolff geeft Verstappen niet op en kijkt naar de toekomst

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het is geen geheim dat het team van Mercedes het hele jaar achter Max Verstappen aanzat. De Nederlander gaat echter niet vertrekken bij Red Bull Racing. Mercedes-teambaas Toto Wolff is er eerlijk over, maar hij denkt dat hij ooit gaat samenwerken met Verstappen.

Spullen Haas mogen Nederland voorlopig niet verlaten

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het team van Haas heeft flinke problemen. Eerder vandaag werd duidelijk dat Uralkali beslag had laten leggen op de spullen van Haas. Nu is duidelijk geworden dat alle bezittingen van Haas voorlopig niet Nederland mogen verlaten.

Verstappen zucht diep: "We zijn een beetje te langzaam"

vrijdag, 23 augustus, 2024

Max Verstappen heeft een aardige eerste dag in Zandvoort achter de rug. De Red Bull-coureur was redelijk competitief in de eerste twee vrije trainingen, maar hij noteerde in beide sessies niet de snelste tijd. Verstappen stelt dan ook dat er nog werk aan de winkel is.

Williams contracteert jonge Nederlandse karter

vrijdag, 23 augustus, 2024

Het team van Williams heeft in Zandvoort een nieuwe coureur toegevoegd aan hun Driver Academy. Het gaat om een opvallende coureur, want de Britse renstal heeft een Nederlander gecontracteerd. Het gaat om de jonge talentvolle karter Dean Hoogendoorn. Vrijwel alle Formule 1-teams beschikken vandaag de dag over een opleidingsploeg. In die opleidingsteams rijden echter weinig Nederlanders [...]

Uitslag VT2 Nederland: Razendsnelle Russell noteert snelste tijd, Verstappen vijfde

vrijdag, 23 augustus, 2024

De eerste dag van het Nederlandse raceweekend is alweer een feit. Op de baan in Zandvoort werd zojuist in de tweede vrije training de snelste tijd genoteerd door George Russell. De tweede tijd werd ditmaal neergezet door Oscar Piastri, terwijl  Lewis Hamilton de top drie compleet maakte. Max Verstappen noteerde de vijfde tijd.