Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 22nd, 2024

Porsche 911 Carrera (2024) review – met een EV was dit nooit gebeurd

donderdag, 22 augustus, 2024

De Porsche 911 (2024) is vernieuwd. Meer vermogen en meer pixels. We reden met de instapper, de Porsche 911 Carrera, en werden overvallen door iets wat ons met een elektrische sportwagen nog niet eerder is gebeurd.

Marko deelt flinke waarschuwing uit aan Perez

donderdag, 22 augustus, 2024

Vlak na de Belgische Grand Prix werd duidelijk dat Sergio Perez het seizoen mag afmaken bij Red Bull Racing. De Mexicaan moet echter wel gaan presteren, want anders komt zijn zitje alsnog in gevaar. Helmut Marko deelt nu dan ook een zeer duidelijke waarschuwing uit.

Wat doet het weer in Zandvoort?

donderdag, 22 augustus, 2024

Dit weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix. Het raceweekend op het circuit van Zandvoort zal druk worden gezocht, en de fans zullen zeker een paraplu mee moeten nemen. De teams zullen te maken krijgen met de nodige uitdagingen.

Verstappen al over de helft met Formule 1-loopbaan

donderdag, 22 augustus, 2024

Max Verstappen rijdt dit weekend in Zandvoort zijn tweehonderdste Grand Prix. Het is een mooie mijlpaal, maar Verstappen maakt zich daar niet zo druk om. De Nederlandse Red Bull-coureur stelt wel dat hij al over de helft is met zijn loopbaan in de Formule 1.

Zandvoort wint rechtszaak van ticketverkoper

donderdag, 22 augustus, 2024

De organisatie van de Dutch GP heeft vlak voor het raceweekend een opvallende rechtszaak gewonnen. Het circuit had de Platinium Group voor de rechter gesleept vanwege een kwestie over de verkoop van tickets. De rechter heeft Zandvoort gelijk gegeven en de ticketverkoper moet nu 3 miljoen euro gaan betalen.

Ricciardo aast op Red Bull-zitje

donderdag, 22 augustus, 2024

Daniel Ricciardo begint dit weekend in Zandvoort aan een belangrijke tweede seizoenshelft. De Australiër zal moeten gaan vechten voor zijn toekomst in de Formule 1. Ricciardo barst van het zelfvertrouwen en hij aast op een zitje bij het grote Red Bull Racing.

Verstappen ziet zichzelf niet als favoriet in Zandvoort

donderdag, 22 augustus, 2024

Max Verstappen rijdt dit weekend zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort. De Red Bull-coureur zal intens worden toegejuicht door de aanwezige oranjefans. Ze zullen Verstappen naar de zege proberen te schreeuwen, maar hij denkt zelf dat het een lastige race gaat worden.

Op deze zenders is de Dutch GP te zien

donderdag, 22 augustus, 2024

Dit weekend staat de Nederlandse Grand Prix op het circuit van Zandvoort op het programma. Het evenement staat in het middelpunt van de aandacht, en de fans kunnen de actie op veel plekken zorgen. Meerdere zenders zenden de Grand Prix dit weekend uit.

Zware kritiek voor Red Bull: "Waarom vervangen ze Perez niet?"

donderdag, 22 augustus, 2024

Sergio Perez gaat dit weekend in Zandvoort op jacht naar een goed resultaat. De Mexicaanse Red Bull-coureur heeft een rampzalige eerste seizoenshelft achter de rug, en dat komt hem op veel kritiek te staan. Marc Surer vraagt zich af waarom Red Bull geen risico neemt.

Hoofdmonteur ziet Verstappen als ultieme wereldkampioen

donderdag, 22 augustus, 2024

Max Verstappen maakt al jaren veel indruk in de Formule 1. Dit jaar kan hij zijn vierde wereldtitel gaan pakken in de koningsklasse. Bij Red Bull Racing zijn ze nog steeds heel erg blij met hem, en zijn hoofdmonteur ziet hem als een geboren wereldkampioen.