Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 21st, 2024

‘Antonelli maakt in Monza Mercedes-debuut in VT1′

woensdag, 21 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar op de Formule 1-grid staat. De talentvolle Italiaan wordt gelinkt aan het zitje bij Mercedes. Het lijkt erop dat hij over anderhalve week zijn debuut maakt tijdens een officiële Formule 1-sessie op het circuit van Monza.

Surer ziet slimme Verstappen: "Alleen tegen Lewis komt de oude Max boven"

woensdag, 21 augustus, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend in Zandvoort verder met zijn jacht op zijn vierde wereldtitel. De Nederlander ziet dat zijn team Red Bull niet meer oppermachtig is. Volgens Marc Surer lost Verstappen dat op door slim te rijden.

Red Bull neemt simracer Opmeer over van Mercedes

woensdag, 21 augustus, 2024

In aanloop naar de Nederlandse Grand Prix heeft het team van Red Bull Racing een opvallende coureur aangekondigd. Ze hebben een nieuwe naam aangetrokken voor hun simraceteam in de persoon van Jarno Opmeer. De Nederlander maakt een opmerkelijke transfer. De Formule 1 maakt al jaren naam met hun Esports-competitie. Alle Formule 1-teams komen uit in [...]

Hülkenberg denkt nog lang niet aan racepensioen

woensdag, 21 augustus, 2024

Nico Hülkenberg is een van de smaakmakers van dit seizoen. De Duitser presteert zeer goed bij Haas, en hij denkt nog lang niet aan stoppen. Hij heeft zijn toekomst al veiliggesteld door te tekenen bij Audi, maar hij weet wel wanneer hij zijn helm aan de wilgen wil gaan hangen.

McLaren kondigt grote updates aan voor tweede seizoenshelft

woensdag, 21 augustus, 2024

Het team van McLaren gaat in de tweede seizoenshelft op jacht naar successen. De Britse renstal presteerde zeer sterk en solide in de eerste helft van het seizoen. Ze introduceerde weinig grote updatepakketten in de eerste helft van het jaar, maar volgens Andrea Stella komen er in de komende races wel wat nieuwe onderdelen aan.

Komatsu wil genieten in Zandvoort: "Sfeer van een voetbalstadion"

woensdag, 21 augustus, 2024

Aankomend weekend gaat in Zandvoort het Formule 1-seizoen weer verder. Veel teams willen goed gaan scoren op het iconische circuit aan de kust. Haas-teambaas Ayao Komatsu heeft er ook veel zin in, al wijst hij vooral naar de unieke sfeer op Zandvoort.

Kansspelautoriteit waarschuwt Sauber voor illegale gokpromotie

woensdag, 21 augustus, 2024

De Nederlandse Grand Prix staat aankomend weekend in het middelpunt van de aandacht. Heel het land kijkt naar de race in Zandvoort, en dat zorgt voor extra aandacht voor de Formule 1. De kansspelautoriteit deelt dan ook een strenge waarschuwing uit aan het team van Sauber.

Wolff wil progressie voortzetten in tweede seizoenshelft

woensdag, 21 augustus, 2024

Na een succesvol slot van de eerste seizoenshelft, wil Mercedes aankomend weekend doorgaan met goed presteren. Teambaas Toto Wolff heeft veel zin in het raceweekend op het circuit van Zandvoort, maar hij probeert wel realistisch te blijven voor de race.

Marko wil Red Bull-leegloop tegenhouden

woensdag, 21 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing heeft in de afgelopen maanden een aantal zware tikken gehad. Begin dit jaar werd bekend dat Adrian Newey gaat vertrekken, en tijdens de zomerbreak werd ook het vertrek van Jonathan Wheatley aangekondigd. Helmut Marko stelt dat Red Bull nu gaat vechten voor elke werknemer.

NASCAR-legende vindt Larson duidelijk beter dan Verstappen

woensdag, 21 augustus, 2024

NASCAR-kampioen Kyle Larson zorgde vorige week voor de nodige ophef. Larson stelde dat hij een betere allround-coureur is dan Max Verstappen. Het zorgde voor de nodige hilariteit, maar NASCAR-legende Kevin Harvick heeft zich nu ook gemengd in de discussie. Hij kiest niet geheel verrassend de kant van Larson.