Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 20th, 2024

Review Volkswagen ID.7 Tourer Pro S (2024): ideale gezins-EV heeft één handicap

dinsdag, 20 augustus, 2024

Volkswagen verwacht dat de Volkswagen ID.7 Tourer (2024) de verkoopcijfers van zijn elektrische topmodel flink gaat opschroeven. Terecht? Wij rijden de elektrische stationwagon, met bijna 700 km bereik.

Verstappen hoopt om zege te kunnen vechten op Zandvoort

dinsdag, 20 augustus, 2024

Max Verstappen gaat aankomend weekend op jacht naar de zege in Zandvoort. De Red Bull-coureur aast op een goed resultaat in zijn thuisrace. Voor de zomerstop vielen de resultaten van Red Bull enigszins tegen, maar Verstappen hoopt nu voor de zege te kunnen strijden.

Hamilton ontvangt compliment: "Geweldig gevoel voor de auto"

dinsdag, 20 augustus, 2024

Lewis Hamilton wordt gezien als een van de beste coureurs van zijn generatie. De Brit maakte in de afgelopen jaren enorm veel indruk op de mensen om hem heen. Voormalig engineer Philipp Brändle is van mening dat Hamilton zich onderscheidt met zijn gevoel voor de auto.

Shwartzman rijdt VT1 voor Sauber in Zandvoort

dinsdag, 20 augustus, 2024

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder op het circuit van Zandvoort. Tijdens de eerste vrije training zal er een verandering plaatsvinden bij het team van Sauber. Ze hebben namelijk besloten om Robert Shwartzman in te zetten tijdens die training.

Bearman raakte ‘in paniek’ na debuuttelefoontje

dinsdag, 20 augustus, 2024

Oliver Bearman mocht begin dit jaar onverwachts debuteren in de Formule 1. In Saoedi-Arabië mocht hij bij Ferrari invallen voor een zieke Carlos Sainz. Nu legt hij uit hoe hij met deze situatie omging. Hij geeft eerlijk toe dat hij een beetje in paniek raakte toen hij het nieuws hoorde.

Grote kans op regen en wind tijdens raceweekend Zandvoort

dinsdag, 20 augustus, 2024

Aankomend weekend staat de Nederlandse Grand Prix op het programma. Op het iconische circuit van Zandvoort gaan de coureurs op jacht naar succes. De eerste weersvoorspellingen laten zien dat er een grote kans is op oer-Hollands weer met regen en wind.

Albon baalt van te zware wagen: "Dan hadden we punten gescoord"

dinsdag, 20 augustus, 2024

Alexander Albon gaat in de tweede seizoenshelft op jacht naar WK-punten. In de eerste races van het seizoen wist Albon amper te scoren, en daar baalt hij van. De Thaise Williams-coureur denkt dat de potentie er zeker is, maar dat de auto simpelweg te zwaar is.

Ricciardo verwacht strijd om punten in Nederland

dinsdag, 20 augustus, 2024

De zomervakantie voor de teams en de coureurs zit erop. Aankomend weekend gaat het seizoen verder met de Nederlandse Grand Prix. Daniel Ricciardo moet gaan scoren na een tegenvallende eerste seizoenshelft, en hij richt zijn vizier dan ook op WK-punten.

Vasseur stelt Ferrari duidelijk doel voor Zandvoort

dinsdag, 20 augustus, 2024

Aankomend weekend gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix. Het team van Ferrari wil stappen gaan zetten, maar teambaas Frédéric Vasseur wil niet te vroeg gaan juichen. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen voor Zandvoort.

Hill ziet nadeel voor Hamilton: "Hij krijgt minder te horen"

dinsdag, 20 augustus, 2024

Lewis Hamilton staat aan de vooravond van zijn laatste seizoenshelft in dienst van Mercedes. Na dit jaar stapt hij over naar Ferrari, en dat betekent dus ook dat Mercedes hem niet meer bij alles zal betrekken. Volgens Damon Hill kan dat een nadeel zijn voor Hamilton.