Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 18th, 2024

Williams verwacht grote uitdaging met Sainz

zondag, 18 augustus, 2024

Het team van Williams begon de zomerstop met groot nieuws. Vlak na de Belgische Grand Prix maakte het team bekend dat ze Carlos Sainz hebben gecontracteerd. De Spanjaard gaat vanaf volgend jaar voor Williams rijden, en Dave Robson verwacht dan een grote uitdaging.

Balende Bottas blijft strijdbaar: "Hebben nul punten"

zondag, 18 augustus, 2024

De toekomst van Valtteri Bottas in de Formule 1 is nog altijd onzeker. De Finse coureur beschikt over een aflopend contract bij Sauber, en hij beleeft geen geweldig seizoen. Bottas blijft echter kalm, hij voelt zich goed. Toch stelt hij ook dat hij niet helemaal tevreden was met zijn eerste seizoenshelft.

Briatore vindt Alonso nog steeds een geweldige coureur

zondag, 18 augustus, 2024

Fernando Alonso is de oudste coureur van het Formule 1-veld. Dat betekent echter niet dat hij steeds langzamer wordt, want hij is nog altijd één van de sterkste coureurs van het moment. Flavio Briatore stelt dat hij nog nooit een coureur heeft gezien met zoveel inzet.

Felle Palou ontkent Audi-geruchten

zondag, 18 augustus, 2024

Audi betreedt in 2026 de Formule 1. De Duitse fabrikant neemt het team van Sauber over, maar volgend jaar moeten de fabriekscoureurs al voor het team rijden. Alex Palou werd in verband gebracht met het project, maar hij stelt dat hier helemaal niets van klopt.

Red Bull weet niet of Verstappen sneller is dan de RB20

zondag, 18 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing is dit jaar niet langer oppermachtig in de Formule 1. De Oostenrijkse renstal heeft een aantal sterke tegenstanders, en Max Verstappen lijkt elk weekend beter te presteren dan de RB20. Paul Monaghan weet niet of hij het daar helemaal mee eens is.

Brown geeft fouten toe: "Komt door de jeugdigheid van ons team"

zondag, 18 augustus, 2024

Het team van McLaren kan dit jaar weer meestrijden om de zeges. Ze zijn teruggekeerd aan de top van het veld, en ze willen meer. Zak Brown wil dat zijn team gaat meevechten om de wereldtitels, maar hij weet ook dat zijn team fouten maakt. Hij stelt dat dit komt door de jeugdigheid van het [...]

Ervaringsdeskundige raadt dream team met Verstappen en Alonso af

zondag, 18 augustus, 2024

Max Verstappen krijgt dit jaar amper rugdekking van zijn Red Bull-teamgenoot Sergio Perez. De Mexicaan maakt het seizoen gewoon af, maar er wordt nog steeds veelvuldig gespeculeerd over een vervanger. Volgens Jo Ramirez zou het geen goed idee zijn om Perez te vervangen door Fernando Alonso.