Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 17th, 2024

Leclerc prijst Vasseur: "Nieuwe benadering"

zaterdag, 17 augustus, 2024

Bij het team van Ferrari is er in het afgelopen jaar veel veranderd. De Italiaanse renstal heeft onder leiding van Frédéric Vasseur een cultuurverandering ondergaan. Bij Ferrari zijn ze blij met Vasseur, en ook Charles Leclerc doet daar totaal niet geheimzinnig over.

Magnussen maakt zich niet druk over onzekere toekomst: "Geen stress"

zaterdag, 17 augustus, 2024

Kevin Magnussen lijkt afscheid te moeten gaan nemen van de Formule 1. De Deen vertrekt na dit jaar bij het team van Haas, maar hij lijkt niet in aanmerking te komen voor een nieuw contract. Magnussen haalt zijn schouders erover op, en hij stelt dat hij geen stress heeft.

Bearman wil F2-loopbaan afsluiten met topresultaat

zaterdag, 17 augustus, 2024

Oliver Bearman weet nu al dat hij volgend jaar op de Formule 1-grid staat. De jonge Britse coureur heeft een contract bij Haas gekregen, maar nu rijdt hij nog gewoon in de Formule 2. Hij wil zijn huidige werkgever Prema graag belonen met een aantal goede resultaten.

Legendarische Senna-bolide toegevoegd aan collectie F1 Exhibition

zaterdag, 17 augustus, 2024

De Formule 1 probeert de fans op allerlei manier te bereiken. Dat doen ze niet alleen op de baan en online, maar ook op andere manieren. Zo bestaat al geruime tijd de F1 Exhibition. Voor de aankomende tentoonstelling in Londen hebben ze een opvallend nieuw item toegevoegd aan de collectie. De F1 Exhibition reist de [...]

Hadjar weet hoe hij Marko tevreden kan houden

zaterdag, 17 augustus, 2024

Helmut Marko is één van de meest invloedrijke mensen in de huidige Formule 1. De Oostenrijkse Red Bull-adviseur is nog altijd belangrijk voor de talenten van het team. Hij is groot fan van Isack Hadjar, en de jonge Franse coureur legt uit hoe hij met Marko omgaat.

Waché denkt vertrek Newey op te kunnen vangen

zaterdag, 17 augustus, 2024

Het team van Red Bull Racing moet begin 2025 afscheid nemen van Adrian Newey. De Britse topontwerper gaat vertrekken bij het team, maar bij Red Bull denken ze dat ze dit gemis kunnen opvangen. Technisch directeur Pierre Waché is tevreden met het technische team.

Kan vriendschap Norris en Verstappen blijven bestaan?

zaterdag, 17 augustus, 2024

Max Verstappen en Lando Norris zijn goede vrienden van elkaar. Op de baan vochten ze dit jaar ook meerdere felle duels uit. In Oostenrijk eindigde dat in tranen en dat zorgde voor veel berichten over hun vriendschap. Volgens Clement Novalak lachen coureurs om dit soort verhalen.

Populaire Piastri verrast door enorme bekendheid

zaterdag, 17 augustus, 2024

Oscar Piastri is bezig met een geweldig seizoen in de Formule 1. De Australiër maakt weinig fouten, en hij doet mee met de besten. Wat veel mensen vergeten is dat dit nog maar Piastri's tweede seizoen in de koningsklasse is. De bekendheid die daarbij hoort, is nog steeds iets waar Piastri aan moet wennen.

Brown vindt heel McLaren wereldkampioenschapsmateriaal

zaterdag, 17 augustus, 2024

Het team van McLaren is zeer ambitieus. De Britse renstal heeft een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug, en die goede vorm willen ze vasthouden. Zak Brown doet niet geheimzinnig over zijn doelen, hij stelt dat iedereen binnen zijn team kampioensmateriaal is.

Mercedes denkt dat zeropods hadden kunnen werken

zaterdag, 17 augustus, 2024

Het team van Mercedes is dit seizoen definitief teruggekeerd aan de top van het Formule 1-veld. Ze hebben een aantal zware seizoenen achter de rug, waarin hun experimenten volledig de mist in gingen. Toch denkt Andrew Shovlin dat het zeropod-design onder bepaalde omstandigheden wel had gewerkt.