Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 16th, 2024

Waché ontkent dat vertrek Newey grote impact heeft op Red Bull

vrijdag, 16 augustus, 2024

Adrian Newey is bezig met zijn laatste maanden in dienst van Red Bull Racing. De Britse topontwerper verlaat de renstal begin 2025, en dat is een fikse klap voor het team. Volgens Pierre Waché valt dat wel mee, maar gaat hij de tips van Newey wel missen.

Hamilton gaat Mercedes missen: "Ze hebben mijn leven veranderd"

vrijdag, 16 augustus, 2024

Lewis Hamilton is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van het team van Mercedes. De Brit gaat de overstap maken naar Ferrari, maar dat duurt nog eventjes. Nu wil Hamilton nog genieten van zijn tijd bij Mercedes, en hij is heel erg dankbaar voor alles.

Forse kritiek voor Perez: "Hij klaagt altijd"

vrijdag, 16 augustus, 2024

Sergio Perez beleeft een lastig seizoen in de Formule 1. De Mexicaan staat onder grote druk en bij zijn team Red Bull Racing willen ze graag betere resultaten zien. Perez ontvangt nu ook kritiek van zijn zeer ervaren landgenoot Jo Ramirez, hij stelt dat de coureur minder moet klagen.

Sportieve Hamilton maakte grote indruk op Bearman

vrijdag, 16 augustus, 2024

Oliver Bearman rijdt volgend jaar zijn eerste volledige seizoen in de Formule 1. De jonge Brit maakte eerder dit jaar onverwachts zijn debuut bij Ferrari in Saoedi-Arabië. Hij onthult nu op welke manier Lewis Hamilton hem steunde na afloop van die bijzondere race.

Vowles staat open voor speciale race met teambazen

vrijdag, 16 augustus, 2024

In de Formule 1 zijn de coureurs zeer belangrijk voor de teams zeer belangrijk. De teambazen staan altijd achter hun coureurs, maar sommigen dromen van een duel op de baan. James Vowles zou wel openstaan voor een race tussen een aantal teambazen.

Bottas bewierookt Wolff: "Toto is een topleider!"

vrijdag, 16 augustus, 2024

Valtteri Bottas heeft in zijn loopbaan met veel grote teambazen samengewerkt. De Finse coureur werkte bij Mercedes samen met Toto Wolff, en dat was een zeer bijzondere periode voor hem. Volgens Bottas is Wolff echt een topleider en kan hij het maximale uit mensen halen.

Colapinto dicht bij Williams-zitje: "Tweede keus achter Sainz"

vrijdag, 16 augustus, 2024

Carlos Sainz tekende enkele weken geleden een contract bij het team van Williams. De Spanjaard gaat vanaf volgend jaar op jacht naar successen bij de Britse renstal. Volgens Franco Colapinto was hij de tweede keuze van Williams achter de ervaren Sainz.

Marko steunt Schumacher en haalt uit naar Steiner

vrijdag, 16 augustus, 2024

Mick Schumacher aast nog altijd op een comeback in de Formule 1. De kans is klein dat het gaat lukken, maar hij krijgt nu wel steun van Helmut Marko. De Oostenrijkse Red Bull-adviseur is te spreken over Schumacher, en hij deelt een sneertje uit aan Günther Steiner.

Hill positief over Verstappen, maar voorspelt titel voor McLaren

vrijdag, 16 augustus, 2024

Over ruim een week gaat het Formule 1-seizoen weer verder met de Nederlandse Grand Prix. Het is het begin van de eindsprint in de titelstrijd. De verschillen zijn kleiner dan voorheen, maar Damon Hill blijft erbij dat Max Verstappen als winnaar uit de bus gaat komen. Hij is iets minder positief over Red Bull.

Newey beleefde zwaarste jaar in F1 met Verstappen

vrijdag, 16 augustus, 2024

Adrian Newey is bezig met zijn laatste maanden bij Red Bull Racing. De topontwerper vertrekt begin 2025 bij het team, en daarmee komt een tijdperk ten einde. Newey heeft veel goede herinneringen aan zijn jaren bij Red Bull, en hij wijst zijn zwaarste periode aan.