Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 15th, 2024

Mercedes nog lang niet tevreden: "Dit fix je niet zomaar"

donderdag, 15 augustus, 2024

Het team van Mercedes heeft dit seizoen al veel stappen grote stappen gezet. Ze kunnen nu weer meestrijden om de zeges, maar nog niet alles is in orde. Andrew Shovlin stelt dat er nog genoeg werk aan de winkel is en hij wijst naar hoe Mercedes omgaat met de banden.

Vasseur ziet Red Bull-DNA als belangrijke stap voor Ferrari

donderdag, 15 augustus, 2024

Frédéric Vasseur doet er alles aan om Ferrari weer mee te laten strijden om de titels. De Fransman is sinds begin 2023 de teambaas van Ferrari, en onder zijn gezag lijkt er een nieuwe cultuur naar binnen te zijn geslopen bij het team. Vasseur wijst naar een soort Red Bull-DNA.

NASCAR-kampioen vindt zichzelf beter dan Verstappen

donderdag, 15 augustus, 2024

Max Verstappen wordt gezien als de beste coureur van het moment. Hij kan dit jaar zijn vierde wereldtitel op rij gaan pakken in de Formule 1. De Amerikaanse NASCAR-coureur Kyle Larson heeft een andere mening, hij is van mening dat hij beter is dan Verstappen.

Magnussen heeft geen spijt van Formule 1-comeback

donderdag, 15 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Kevin Magnussen bezig is aan zijn laatste maanden in de Formule 1. Daarmee zou dan een einde komen aan de tweede periode van de Deen in de koningsklasse. Magnussen heeft er geen spijt van dat hij een comeback heeft gemaakt.

Briatore verwacht in twee jaar weer podiumplekken voor Alpine

donderdag, 15 augustus, 2024

Het team van Alpine beleeft een lastig seizoen in de Formule 1. Ze willen graag terugkeren aan de top, en Flavio Briatore is aangesteld als speciaal adviseur om het team weer in de juiste richting te krijgen. Briatore denkt dat Alpine binnen een paar jaar weer op het podium kan staan.

Komatsu mag nieuw personeel aannemen van Gene Haas

donderdag, 15 augustus, 2024

Het team van Haas is bezig met een zeer goed seizoen in de Formule 1. De Amerikaanse renstal boekt positieve resultaten, en dat zorgt voor tevredenheid. Teambaas Ayao Komatsu mag nu zelfs nieuw personeel gaan aannemen van teameigenaar Gene Haas.

‘Bonnington gaat niet met Hamilton naar Ferrari en wordt race-engineer Antonelli’

donderdag, 15 augustus, 2024

De kans is zeer groot dat Andrea Kimi Antonelli volgend jaar in de Formule 1 rijdt. De jonge Italiaan wordt gezien als de opvolger van Lewis Hamilton. Bij Mercedes zijn ze enorm onder de indruk van hem, en het lijkt erop dat Peter Bonnington met hem gaat samenwerken.

Ook Gasly gunt Tsunoda Red Bull-kans: "Maar ik ben Marko niet"

donderdag, 15 augustus, 2024

Yuki Tsunoda is bezig met een goed seizoen in de Formule 1. Hij kreeg contractverlenging bij VCARB, maar het liefst zou hij in aanmerking willen komen voor een zitje bij Red Bull. Hij ontvangt hiervoor veel steun, ook van zijn goede vriend en oud-teamgenoot Pierre Gasly.

Waché looft Newey: "Hij is een legende"

donderdag, 15 augustus, 2024

Het is geen geheim meer dat Adrian Newey gaat vertrekken bij Red Bull Racing. Bij het team zullen ze de topontwerper gaan missen. Pierre Waché is trots dat hij heeft mogen samenwerken met Newey, en hij stelt dat zijn afzwaaiende collega een echte legende is.

Brown beseft zich dat Verstappen inhalen haast onmogelijk is

donderdag, 15 augustus, 2024

Zak Brown maakt er geen geheim van dat hij titels wil winnen met McLaren. De Amerikaanse CEO ziet dit jaar kansen, al weet hij dat het verslaan van Max Verstappen in het wereldkampioenschap zeer lastig gaat worden. Dat betekent echter niet dat hij nu al de strijd opgeeft.