Tuning & More De leukste Tuning(news)community

Archive for augustus 14th, 2024

Hamilton twijfelt wel eens over toekomst

woensdag, 14 augustus, 2024

Lewis Hamilton is één van de oudste coureurs van het huidige Formule 1-veld. Hij denkt echter niet aan stoppen, want hij heeft voor de komende jaren een contract getekend bij Ferrari. Toch geeft Hamilton toe dat hij vaak nadenkt over het einde van zijn loopbaan.

Chandhok weet het zeker: "Piastri gaat meer punten scoren dan Norris"

woensdag, 14 augustus, 2024

Het team van McLaren kampt met een luxeprobleem. Lando Norris en Oscar Piastri zijn namelijk allebei in staat om te winnen, en dat zorgde al voor opvallende situaties. Piastri komt steeds beter in vorm en Karun Chandhok denkt dat Piastri meer punten zal gaan scoren dan Norris.

Verstappen verrast collega’s: "Dat doen niet veel coureurs"

woensdag, 14 augustus, 2024

Max Verstappen is één van de grootste sterren van de Formule 1. De Nederlander kan dit jaar zijn vierde wereldtitel op rij gaan pakken, en op de baan blijft hij ijzersterk. Naast de baan maakt hij ook veel indruk, ook op andere coureurs uit de klassen in het voorprogramma.

Expert kraakt strategische keuzes van McLaren

woensdag, 14 augustus, 2024

Het team van McLaren beleeft dit jaar een goed seizoen in de Formule 1. Ze wisten in de eerste seizoenshelft twee races te winnen. Volgens Bernie Collins hadden ze vaker kunnen winnen, als McLaren wat minder vaak strategische fouten had gemaakt.

Pitcomplex Hungaroring afgebroken bij werkzaamheden

woensdag, 14 augustus, 2024

De Formule 1-kalender zal er in de komende jaren waarschijnlijk heel anders uitzien. Meerdere klassieken circuits komen in gevaar, maar dat geldt niet voor de Hungaroring. Daar beschikken ze over een lang contract, en om het circuit toekomstbestendig te maken wordt er hard gewerkt.

FIA-president waarschuwt voor zwaardere straffen bij kritiek

woensdag, 14 augustus, 2024

Autosportfederatie FIA strijdt al geruime tijd tegen onlinehaat. In de zoektocht naar oplossingen wijzen ze nu ook naar de verantwoordelijkheid van de teams en coureurs. FIA-president Mohammed Ben Sulayem waarschuwt namelijk voor zwaardere straffen bij negatieve uitingen over FIA-personeel.

Historische Mercedes moet recordbedrag opbrengen bij veiling

woensdag, 14 augustus, 2024

Liefhebbers van historische racewagens kunnen binnenkort weer hun portemonnee trekken. Er gaan namelijk weer een aantal opvallende Formule 1-wagens onder de hamer. Onder meer een historische Mercedes zal worden geveild, het is de verwachting dat deze wagen een reusachtig bedrag zal gaan opbrengen.

Hill ziet lastige situatie bij McLaren: "Norris was altijd het mannetje"

woensdag, 14 augustus, 2024

Het team van McLaren heeft een goede eerste seizoenshelft achter de rug. De Britse renstal kon meevechten om de zeges en Lando Norris en Oscar Piastri zijn aan elkaar gewaagd. Damon Hill denkt dat dit invloed kan hebben op de prestaties van vooral Norris.

Verstappen blijft kwalificatiekoning van eerste seizoenshelft

woensdag, 14 augustus, 2024

Het is duidelijk dat Red Bull Racing niet meer heerst in de Formule 1. De concurrentie heeft de Oostenrijkse renstal bijgehaald en dat zorgt voor een spannende strijd. Wie kijkt naar de cijfers ziet echter dat Max Verstappen nog steeds de kwalificatiekoning is van de eerste seizoenshelft.

Mercedes wist begin dit jaar al dat W15 snel was

woensdag, 14 augustus, 2024

Het team van Mercedes heeft dit jaar grote stappen gezet. Ze begonnen het seizoen met een flinke achterstand op de concurrentie, maar nu vechten ze om de zeges. Volgens Andrew Shovlin wisten ze bij Mercedes al zeer vroeg dat de W15 een snelle bolide zou zijn.